Miks Kotka ei võitle tõe eest ja laseb oma suhtel Savisaarega teisiti paista avalikkusele, uuris LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg Siret Kotkalt otsekoheselt. Kotka aga kehitas seepeale vaid õlgu: "Aga milleks võidelda? Vilja teeb seda nagunii, kui tahab. Ma ei arva, et inimene peab oma eraelu meedias toimetama. Kui poliitilise sõnavõtu puhul pannakse mulle sõnu suhu, siis ma küll võitlen. Aga miks peaksin võitlema, kui räägitakse mingit valet, mis mind üldse ei morjenda?"

Aga miks Vilja Savisaar-Toomast tema kohta ikkagi valetab? "Ma ei oska tema sõnavõtte üldse kommenteerida. Eks iga inimene mõtleb ikka enda rikutuse tasemelt. Ma ei ole Vilja Savisaar-Toomastile kunagi meeldinud. Alustasin Keskerakonna noortekogu esimehena ja ta suhtus sellesse noortekogusse väga vaenulikult. See viha kandus sealt minule üle," tõdeb Kotka oma seni avameelseimas intervjuus, kus kinnitab käsi südamel sedagi, et mehe ja naise vahelisi intiimsuhteid temal Edgar Savisaarega ei ole.

See pole ainus osa mõne kuu tagusest LP intervjuust Vilja Savisaar-Toomastiga, mida ümber lükkab keegi. Ka Siiri Oviir ja Liina Tõnisson vaidlustasid intervjuus öeldu. Loe seda: Oviir ja Tõnisson lükkavad ümber väite, nagu oleks nad mõjutanud Viljat Edgar Savisaarega abielluma: me pole kunagi seda teinud!