Kuigi eestlased olevat tuimad ja kinnised inimesed, on võlurohuks hea muusika ja ilusad poisid- ansambel Ska Faktor kutsub rahvast kokku- \"Kuulge, lähme tantsupeole!\"

Noorte 6-liikmeline bänd Ska Faktor, kes on osalenud nii Eurovisioonil kui ka Meie Mehe suvetuuril on nüüd osaline ka tulevasel Laulu-ja Tantsupeol. "Meie laul "Tantsupeole" valiti looks, mille järgi tantsivad C-vanusegrupi segarühmad," selgitab bändi solist Taavi Otsus. Taoline tunnustus on neile suur au ning Otsuse sõnul suure teekonna algus.

Üleriigiline tantsupidu pole siiski ainus koht, kus nautida Ska Faktori ülimenukat laulu “Tantsupeole”. "Seda saab teha ka näiteks juba homme, neljapäeval Von Krahlis, kus esitleme uut musa, mängime ennekuulmatuid rütme ning näitame, kuidas tegelikult tants käib!" lubab Taavi suurejooneliselt.
Ansamblil on plaanis lisaks aeg-ajalt välja antavatele singlitele suveks kokku panna ka järjekordne plaat, tulevikumõtted ulatuvad isegi väljaspoole Eestit. "Midagi täpselt ei tahaks rääkida, muidu sõname veel ära, aga eks mõtteid ja unistusi ole küllaga!"
Neljapäevase Von Krahli peo riietusstiil on must - valge või rahvariided. "Lisaks sellele, et stiilseimad saavad veel ka auhinnad, astub lavale erikülaline, kel ametlikult Supervõimed!" paljastab Taavi Otsus.
Kuula ka Ska Faktori laulu "Tantsupeole" siit.