Täna toimub Ska Faktori uue plaadi \"Lollide armee\" esitlus Von Krahlis. Spetsiaalselt selle pärast tuli fännide rõõmuks Eestisse ka sügisel kallimaga Indiasse sõitnud Taavi Otsus.

Taavi räägib, et uus plaat, mida täna tutvustatakse, on tema meelest eelnevatest palju parem. “Juba kaubanduslikult näeb ta parem välja. Mina olen väga rahul,” räägib noormees Kroonika online-ile.

”Rohkem ikka tulin selle pärast Eestisse, et plaat on vaja ära esitleda. Muidugi ka nõudlus kontsertide järgi oli suur, kuid peamiselt tulin ikka plaadi pärast,” räägib Taavi ja lisab, et loodetavasti on tänasel kontserdil palju publikut.

Kurb aga tõsi on see, et pärast tänast kontserdit ei saa fännid Ska Faktorit täies koosseisus niipea näha. “Rohkem selliseid reise ma ei tee,” on Taavi kindel. Oma kihlatu Getter Lukjanoviga plaanib ta Indias olla veel vähemalt kolm kuud.

Kas aga Taavil pole raske Indias, kus ta ei saa olla bändi tegemistega kursis? “Kui aus olen, siis see on hoopis hea. Oleme olnud mitu aastat nina pidi koos ja nüüd on hea seda kõike igatseda.”