New Yorker Post kirjutab, et koostöö kuulsa režissööriga tõotas toona 32-aastasele algajale näitlejannale suurt läbimurret, ent naine polevat osanud uneski ette näha, mis filmilavastajal mõtteis mõlkus.

Tänaseks 86-aastase Hedreni sõnul, kes on muuseas näitlejanna Melanie Griffithi ema, muutus Hitchcocki kiindumus temasse suisa kinnisideeks: "Ta kontrollis iga mu liigutust, ei lubanud mul teistega suhelda ja lasi mu käekirja analüüsida." Režissöör olevat teisigi kaasnäitlejaid Hedreniga suhtlemast hurjutanud, kusjuures eriliselt oli talle pinnuks silmas veetlev Rod Taylor. Hitchcock olevat lasknud ehitada ka võtetel oma kabinetist otseukse naise garderoobi. Veider ahistamine olevat kahjuks aga päädinud ka seksuaalse rünnakuga: korra limusiini tagaistmel, kus mees naiselt enese katsumist nõudma hakkas, ning korra olevat lugu läinud niikaugele, et Hedren pidi Hitchcockiga koguni füüsiliselt võitlema. "Ta pani oma käed mulle külge. See oli seksuaalne, see oli perversne. Mida rohkem temaga võitlesin, seda agressiivsemaks ta läks," meenutas Hedren.

Teised näitlejad, kes olid pingetele tunnistajaks, lohutasid Hedrenit, öeldes, et tavaliselt filmitegemine niimoodi siiski ei käi. Hitchcock olevat öelnud naisele, et saab teda filmides erektsiooni.

Seksuaalsest ahistamisest Hedren võimudele kunagi teada aga ei andnudki, kuna 1960-ndate Ameerika säärast käitumist veel ei keelanud.

Esimest korda avaldas Tippi Hedren oma väiteid seksuaalse ahistamise kohta alles 2012. aastal Ameerika Televisiooni Assotsiatsiooni üritusel, kus ta põhjendas ka seda, et varem oma lugu avalikuks ei teinud – nimelt olnud filmistuudiod toona sedavõrd mõjuvõimsad ja seadused puudulikud, mis teda kaitsnud oleks. Tippi Hedren tõdeb, et kui midagi sellist oleks juhtunud tänapäeval, oleks ta praeguseks väga rikas naine.

2012. aastal vändati Alfred Hitchcocki elulool põhinev film "The Girl" Toby Jonesiga peaosas, kus üheks kõrvalliiniks ongi legendaarse filmilavastaja kurikuulus sündsusetu käitumine naisnäitlejate, iseäranis aga blondide ekraanikaunitaride suhtes, kelle vastu mehel kuulduste kohaselt eriline isu olevat olnud.

Vaatamata Hedreni tõsistele väidetele on Hitchcocki kaitseks siiski välja astunud mitmed tema kaastöötajad, nagu näiteks tema filmide kaasrežissöör Jim Brown, kelle sõnul on mõned seigad Hitchcocki elust kõvasti liialdatud. "Ma arvan, et Hitch sai pahaseks, kuna Tipp ei täitnud temale pandud ootusi," usub Brown, et loo taga on pinged võtteplatsil. Sama meelt on ka kunagine filmide stilist Rita Riggs. "Ma tõesti ei usu seda ja mul on kahju, et BBC sellist liini tema eluloofilmis kasutas," nentis naine.