Tüli tõusis, kui Tanel Tallinna Linnavalitsusest mööda jalutas ja selle aknal rippuvast Galojani kujutavast maalist pilti tegi, vahendab Kroonika.

"Mind süüdistati raha varguses!"

Veenre riputas selle oma Facebooki kontole, mis vallandas tema kommentaariumis tohutu kriitikalaine maitsetuks peetud maali ja sellel kujutatud Anna-Maria pihta. Õige pea sekkus teemasse ka Galojan ise.

"See maal pärineb minu 2007.aasta valimiskampaania reklaampildist ja pole ka suuremat sorti minu maitse, kuid see, kuidas mind rünnati, on lihtsalt ennekuulmatu," põrutab Galojan.

"Seal süüdistati mind otseselt raha varguses, aga mulle pole kohtukutsetki tulnud. Juristi soovitusel loobusin iroonilise kommenteerija kohtu alla andmisest."

Peab Veenret alatuks!

Galojani sõnul mõistab ta mõne kunstniku kibestumist - on ju rasked ajad, raske on oma töid eksponeerida -, aga seda, et Veenre lõpuks ka tema kommenteerimisvõimaluse blokeeris, peab ta lausa alatuks.

"Mitte kõigile ei pruugi meeldid ka Veenre ehted, need võivad tunduda absurdsete, maitsetute ja vulgaarsetena. Mina ei ütle, mis on õige või vale kunst," arutleb Galojan.

Tanel Veenre pole skandaalist huvitatud: "Minu point oli vaid osutada sellele, et ajal kui linnavalitsus paneb müüki kinnistu Müürivahe t 28/Pärnu mnt 6 (endine "Laste Maailm"), kus asub ainuke professionaalne disainigalerii (Disaini ja Arhitektuurigalerii - toim.) - eksponeerib seesama linnavalitsus uhkelt tõelist kitšiparaadi ja amatöörpildikesi. Galojan ei puutu asjasse, see on teine teema."