"Minu selle aasta esimene neljandik oli, ma arvan, üks mu elu kõige õnnetumaid. Ma tean, et ma olen see inimene, kes alati näitab välja, et mul on kõik nii hästi ja ma olen nii õnnelik ja särav ja energiline, aga tegelikult kui ma vaatan nüüd oma Instagrami arhiivi, siis näen, et mu silmad ei säranud. Sest olin suhtes, kus ma ei olnud õnnelik,“ kommenteerib Brigitte.

Samuti võtab neiu sõna ka aasta suurima draama osas, mis oli seotud Anu Saagimi ja Liina Pulgese etendusega. „See oli kogemus, mis õpetas mulle väga palju. Ma olen ise nõme, et viimasel hetkel alt ära hüppasin ja ütlesin „jah“ liiga kiiresti. See õpetas mulle palju, milleks on inimesed võimelised, et reklaami saada. Viskame Brigitte bussi alla ja valetame avalikult meedias, et proovid on toimunud kuid ja stsenaarium on olemas. See oli üllatav, et üks inimene valetab meedias suud ja silmad täis ja see on täiesti okei. See oli hetk, kus tundsin, et olen madalamal iseendaga,“ sõnas neiu.

Brigitte usub, et suhe iseendaga on elus number üks. „Nii kaua, kuni olen rahul iseendaga ja õnnelik enda otsustega ning kuni mina vastutan enda elukvaliteedi eest, on kõik hästi. Kõik inimesed, kes ütlevad mulle halvasti – nad on mujal. Minu jaoks on number üks suhe iseendaga ja number kaks suhe Roniga,“ jätkab Brigitte.