Silvermani esinemine "ArtsConnection 2016" üritusel jättis külastajad hämmeldunult oma toolidesse istuma, kui naine puudutas oma naljades teemasid alates oksendamisest, seemnevedelikust, abordist ja lõpetades seksuaalkuritegudega, vahendab Page Six.

"Õhtu lõpuks suutis Sarah isegi kõikenäinud newyorklasi oma piirenihutava materjaliga üllatada," rääkis üks külaline. Ka teine külaline nentis, et ju siis lubati Silvermanil teha piirideta nalja.

"See komejant oli isegi teismeliste huumorimeele jaoks liiga krehvtine," lisas kolmas külaline.

Kohalolnud meenutasid, et Silverman jutustas ülikooliaegsest vahejuhtumist, mil üks tema õdedest oksendas tualetis ning samal ajal lasi enda püksid täis. Lisaks jagas ta oma teadmist, et spermatosoididel on lõhjataju ning kirjeldas enda kokkupõrget 9-aastase lapsega, kes protesteeris abordi vastu sõnades, et naine põleb selle pooldamise eest põrgus.

Ürituse esindajad jäid Silvermani etteastega siiski rahule ning suurt probleemi selles ei näe: "Kui sa tellid Sarah Silvermani, siis just selle sa saad. Ta oli briljantselt teravmeelne ja provokatiivne nagu alati."