The New York Post kirjutab, et lisaks corgy’dele ja käekottidele on brittide vanimal monarhil veel üks kirg ning selleks on väike naps. Nimelt kirjeldas kuninganna endine kokk Darren McGrady ajakirjale Travel+ Leisure antud intervjuus detailselt, millal, mida ja kuidas too alkoholi tarvitab.

Selgub, et kuningannal on väga spetsiifilised harjumused, mis puudutavad tema napsutamist. Esimene drink kuulub kuninganna päevakavasse ennelõunal ning selleks on džinni ja Dubonnet (aperitiiv) kokteil sidruniviiluga. Lõunasöögi kõrvale, milleks on enamasti kalaroog, naudib kuninganna klaasi veini või šampanjat. Õhtuti joob Elizabeth II klassi kuiva martinit ja klaasi šampanjat.

Press arvutas kokku, et niisugune päevane kogus alkoholi võrdub umbes kuus alkoholiühikut, mis teeb kuningannast levinud alkoholi pruukimise hinnangu kohaselt praktiliselt pummeldaja – päevas ei peeta naisterahva puhul tervislikuks juua üle kahe ühiku alkoholi. Nädalas teeb see kokku lausa 42 ühikut – see number peaks aga tervislikkuse piires jääma alla 8. Ka peaks nädalas olema rangelt võttes vähemalt kolm alkoholivaba päeva.

Õnneks joob ta vahele ka päris palju teed. Terviseks!