Murray ütles The Daily Mailile, et tema ja popikuningas olid nii lähedased, et arst hoidis öösiti Jacksoni peenist. "Tahate teada, kui lähedased me olime? Ma hoidsin igal ööl ta peenist, et sinna kateetrit sisse panna, sest tal puudus põiepidamine," lahvatas arst ajakirjanikule.

"Ta kandis pärast tualetiskäiku alati tumedaid pükse, sest tal nirises hiljem veel tundide kaupa," šokeeris ta järgmise paljastusega.

Nagu sellest veel vähe oleks, sõnas ta siis: "Michael ei osanud kondoomi peale panna ning mina pidin seda tema eest tegema."

Ka ütles Murray välja, et usub, et Jackson sooritas tablettidega tahtliku enesetapu ning et ükski mehe kolmest lapsest ei ole tema bioloogiline järeltulija. "Ta ütles mulle, et ei seksinud kunagi Debbie Rowe'ga," sõnas Murray.

Murray kinnitusel ütles Michael talle, et üks teda ravinud arst ründas teda seksuaalselt, samal ajal kui ta oli tuimastite all.

Tohter meenutas, et kord oli popikuningas oli ka ette ennustanud, et sureb Murray valve ajal: "Michael vaatas mulle ükskord otsa ja ütles, et meie nimed on meie elude lõpuni seotud ning lisas naerdes, et "ma olen selgeltnägija!""