Jackiel oli saanud John'i petmistest ning tiivaripsutamistest mõõt täis. Naine ei suutnud enam taluda kunagise presidendi truudusetust. Ta plaanis vastu võtta otsust, mida mitte ükski esileedi kunagi varem teinud ei olnud. Ta oli väitnud oma lähedal seisvatele isikutele, et soovib John'ist lahutada. Kannatava Jackie jaoks oli viimane piisk karikasse Marilyn Monroe alandav etteaste John'i sünnipäeval, kus ta presidendile kirgikütvat lugu "Happy Birthday Mr. President" laulis. Ka Jaqueline'il oli omajagu armukesi...

Kuid, see ei olnud esimene kord, kui Jackie Johnist lahutada ähvardas.

1950ndate lõpus, kui Jackie oli John'i truudusetusest väsinud, ei suutnud ta enam avalikkuse ees head nägu teha. Tema äi, Joe Kennedy teadis paari tülidest ning jahenenud suhtest kõike. "Sind kui katolikku usku naist ootavad lahutades ees suured probleemid," sõnas Joe Jackiele, lisades: "Ma soovitan sul lahutus oma peast välja visata."

Joe pakkus oma poja naisele tšekki, mis oli väärt 1 miljon dollarit, et naine tema pojast ei lahutaks. Jackie ütles, et tema mitte lahutamine John'ist maksab 1 asemel 20 miljonit, "Kui ta ei too koju suguhaiguseid ega litse," oli sõnanud Jackie, seisab kirjas elulooraamatus.

Joe ei hoolinud Jackie kannatustest, mehe ainsaks sooviks oli järeltulija, mida ta teadis, et ei saa, kui nood peaksid lahku minema.

Jackie ja John abiellusid 1953. aastal. Nende pulmaõhtul pani Jackie endale selga seksika, läbipaistva Prantsuse negližee. John riietas end kiirustades lahti ning lukustas tualettruumi, kuhu ta pikemaks ajaks viibima jäi. Kui ta voodisse naases, kurtis mees seljavalu, eesmärgiga, et ta ei peaks nende vahekorras vaeva nägema. Armatsemine ei kestnud kaua, pärast mida, pööras ta end teisele küljele ning ütles, et peab järgmiseks päevaks end välja magama.

Mesinädalad Acapulcos ei läinud roosilisemalt - kiire ja kirglik seks lõppes varakult. Mehhikos sai Jackie teada, et John põeb nakatavat suguhaigust klamüüdia, mida toona ravidagi ei osatud. Raamatu väitel oli Jackie õnnelik, et nende vahekorrad väga kaua ei kestnud, sest oli suur võimalus, et John ka teda suguhaigusega nakatanud oli.

Paul Fray, kes oli John'i sõber mereväest, ennustas, et paar ei pea vastu kauem kui aasta, ta oli väga hästi teadlik, kui väga meeldisid John'ile naised. "Muidugi, teeb isa Joe kõik, et Jackie John'i maha ei jätaks. Lahutus purustaks John'i karjääri."Fay ennustus sai tõeks. 

Georgetownis, kus paar elas, ei adapteerunud Jackie abielunaise rolli. Ta ei osanud süüa teha, ta vihkas John'i sõpru ning ta abikaasa oli haruharva üldse kodus. JOhnäil oli komme Jackiet pidudele jätta, kust tema sõbrad naise alati koju sõidutasid. Paljud John'i sõbrad hoiatasid naist, et ta on abiellunud kontrollimatu naistemehega. "Mitte ükski naine ei suuda teda mitte kunagi rahuldada," tsiteerib autor Jackiet.

Ühel päeval otsustas Jackie oma abikaasat üllatada, minnes tema kontorisse, et teda lõunale kutsuda. Naine astus kabinetti ilma koputamata. John'i näos oli näha paanikat. Mehe töötaja Peggy Ashe tegi samal ajal mehele laua all suuseksi. 

Hiljem pöördus naine ajakirjanduse poole, kus pajatas, et John'il on keskpärane ümberlõigatud peenis, mis hoiab veidi vasakule. Naise sõnul korraldas mees hotellisviitides tihti orgiaid, millest teiste seas võtsid osa kuulsused ning filmistaarid nagu Audrey Hepburn, Betty Grable ja Marlene Dietrich.

Autori sõnul rääkis Jackie kuni 1956. aastani lahutusest, kuid sel aastal jäi ta rasedaks mehe esimese lapsega. 


1963. aastal, kui John Dallases surnuks tulistati, üritas Jaqueline endalt iga päev elu võtta. Raamatus on tsiteeritud pastorit, kelle jutu naine käis. "Sa pead edasi elama oma laste nimel. Me ei tohi jääda leinama surnuid."

Peale John'i surma, külastas Jackie peaaegu iga päev ta venda Bobbyt. Naise mõtted olid suitsiidsed, kuid oma elu ta endalt ei võtnud. Viis aastat hiljem abiellus ta Kreeka laevamagnaadi Aristotelis Onassisega.