Äriperekond Sõnajalg eesotsas vennaste Olegi (..) ja Andresega (...) on otsustanud oma pikalt tühjana seisnud kinnisvara Tallinnas Venus Clubi vastas kasumlikumalt rakendada. Arhitektuuripärliks peetud üle saja aasta vana muinsuskaitsealune puitmaja Vana-Viru tänaval, kus omal ajal tegutses apteek ja kus töötas apteekri abina meie kirjanduse au ja uhkus Oskar Luts, läbis hiljuti ka välise värskenduskuuri.

Sõnajalad on löönud käed meelelahutusärimees Sten-Erik Jantsoniga (28) ja tema partneritega, kes avavad seal lähiajal vene stiili ja sugemetega restoran-kokteilibaari. Praegu käivad aktiivsed kooskõlastused eri ametitega ja ühiselt on võetud eesmärk tuua selline arhitektuuripärl parimal ja ehedamal viisil linnakodanikuni.
«See tuleb veidi erilisem koht,» teab Oleg Sõnajalg. Jantsoni ja tema partneri visioon on: «Źnitti soovime võtta selliselt kuulsalt restoraniketilt nagu Mari Vanna. Mari Vanna nime all on restoran-kokteilibaare nii Moskvas, Peterburis, Londonis, New Yorgis, Los Angeleses kui ka Washingtonis.»
Praegu käib tegijate seas äge ajurünnak teemal, mis saab uue koha nimeks. Jantsoni arvates võiks selles kajastuda kuidagi ka maja Oskar Lutsuga seotud minevik. Hmm, aga äkki «Oskar Lutsu Juures»?