Sõnajalgade pere tekitas oma helikopteriga taas elevust, maandudes Tallinnas kunagisele tivoli platsile mere ääres Liivaoja elamukvartali kõrval. Põhimõtteliselt võibki erakopter maanduda, kus soovib.

Kui Sõnajalad laupäeval oma kopteriga maha tulid, parkis platsil autosid ja liikus inimesi, kirjeldab perekonna saabumist ja lahkumist pealt näinud Mati Õhtulehele. "Kopter maandus madalalt üle reisisadama lennates endisele tivoli platsile, kus rahvas tavaliselt ratastega sõidab ja jalutab, kuid keegi maandumist ei julgestanud."

Mati arvates tegi elamutest vaid mõnekümne meetri kaugusel töötav lennumasin kõrvulukustavat müra ja lahkus madallennul Kadrioru pargi suunas. "Kogu see asi tundus nii uskumatu. Mind tõsiselt häirib selline ülbus ja teiste inimestega mittearvestamine," räägib Mati, kes tegi aktsioonist hulga pilte.

Sõnajalg väidab, et lennureeglid ei nõua julgestamist, kuid maandumisel peab olema tagatud ohutus ja maaomaniku nõusolek. "Kui need kaks tingimust on täidetud, võib maanduda kõikjal ja see ongi kopteri omamise mõte," räägib ta. "Oleme Tallinna kesklinnas maandunud üldse kaks korda, samale tivoli platsile, tavaliselt maandume lennuväljale."