Oleg ja Viivi Sõnajalg viisid nüüd ka oma teise lapse altari ette. Kui oktoobri alguses abiellus Inglismaal tütar Triinu Katariina Sophia, siis nüüd sõudis abieluranda perepoeg Mikk Sõnajalg (25).

Mikk tegi oma väljavalitust Andzelikast (19) ausa naise paari nädala eest.

Noored kohtusid Ida-Virumaal, kui Mikk Andzelikalt juhuslikult teed küsis. «Sain kohe aru, et see tüdruk on eriline,» sõnab Mikk. Telefoninumbrite vahetamisele järgnesid sõnumid, sealt juba nädalavahetused Sillamäel, neiu kodus.

Kätt palus Mikk väga romantilisel moel. «Plaanisin seda pikalt ette. Meil on Saaremaal kodu lahedal üks imeilus metsatee, mida nimetame armastajate teeks. Viisin Andzelika sinna jalutama ja rääkisin talle selle koha loo, pärast mida soovis ta, et graveeriksime puutahvlile meie mõlema nimed ja paneksime tahvli seal tee ääres asuva suure männi otsa. Mõni aeg hiljem, sealsamas armastajate teel, meie puu all laskusin ühele põlvele ja palusin ta kätt,» pajatab Mikk.

Laulatus toimus Viimsi Vabakoguduse kirikus, kus noored pani paari pastor Ülo Niinemägi. Uhke pulmapidu peeti maha Viimsi mõisas. Noorpaari lennutas kohale helikopter! «Mu isa ja onu tegid meile suure üllatuse. Nad maandusid Russalka lähedal platsil, mis oli neil varem kõik paika pandud, ja kutsusid meid Andzelikaga limusiinist kopterisse. Lendasime pool tunnikest Tallinna kohal ja maandusime Viimsi mõisa ees, kus ülejäänud külalised meid juba ees ootasid.»

Hoogsale pulmapeole oli paar kutsunud ligi 60 inimest. Külalistele esines Erich Krieger ja kõik traditsioonilised pulmamängud said nagu kord ja kohus läbi mängitud.

Pulmareisile sõitsid Mikk ja Andzelika Taisse, Phuketisse, Nai Harn Beachile, kus noorpaar naudib loodust, päikest ja – muidugi ka teineteist.