Lena Zawaideh kaebas White'i kohtusse, väites, et mees ahistas teda seitsme aasta jooksul, mil nad koos bändis nimega Bad Things musitseerisid, kirjutab TMZ. Saadetud sõnumite hulgas olid pildid meesterahva genitaalidest, paljastest naistest ja muust graafilised kaadrid.

White vastas süüdistustele oma advokaadi Kerry Garvis Wrighti vahendusel: "Aastaid tagasi vahetasin sõnumeid sõbraga, kes nüüd kasutab neid selleks, et kavaldada kokku võlts kohtuasi. Tema nõuete ajastuses pole midagi juhuslikku ja me kaitseme end kohtus jõuliselt."

Zawaideh sõnul pingestas White teda oma bändiga ühinema ja asus siis teha koheselt ahistama üritades kontrollida tema välimust, näidates talle pornograafiat ja saates riivatuid sõnumeid. Naine süüdistab sportlasest rokkarit seksuaalses ahistamises, ebaseaduslikus lepingu lõpetamises, palga maksmata jätmises ja teistes tööseaduste rikkudes. Sõnumite kuvatõmmised on kohtuasjas uuteks asitõenditeks (Vaata neid SIIT).

White olevat käskinud trummaril oma juuksed lühemaks lõigata, kui too aga keeldus, ei rääkinud mees temaga terve päeva. White otsustas järsku bändiliikmete palgad kõrvaldada, siis maksta vastavat palka (3750 dollarit kuus) aga kõigile peale Lena. Järsku võttis neiuga ühendust mehe mänedžer, kes teatas talle, et ta on bändis välja visatud. Põhjust Lenale ei selgitatud.