Siim Bahmatsov

Mõni päev hiljem astus 52-aastane Sillanpää üles populaarses vestlussaates “Enbuske, Veitola & Salminen”, milles rääkis avameelselt narkootikumi tarbimisest. Mees tunnistas, et hakkas pärast alkoholist loobumist aineid tegema, ent hetkel ei tarvita ta midagi muud peale amfetamiini. Vägijoogist pidi mees enda sõnul loobuma, kuna tal on haruldane Hortoni tõbi, mis alkoholi tarbides välja lööb ja valusid tekitab.

Kuva: Veikko Kähkönen #TomOfFinlandElokuva #TomOfFinlandMovie #IAmTomOfFinland

A post shared by Jari Sillanpää (@jarisillanpaa) on Feb 8, 2017 at 4:11am PST

Sillanpää rääkis, et kuigi ta ei soovita uimasteid kellelegi, tarvitab ta neid siiski, et argimuresid unustada ja rõõmus olla. Mehe sõnul on igal inimesel oma kaif, mõni näiteks käib metsas jooksmas, tema teeb metamfetamiini. Samas rääkis tangokuningas, kuidas narkootikumid teda enam eriti ei köida, kuna joovastust see enam ülemäära ei tekita.

„Ma olen narkomaan ja olin alkohoolik,” tunnistas Sillanpää. Võõrutusravist ja loobumisest mees aga ei mõtle, kuna keegi ei saavat teda ravida. “Ma pean ise saama lahti soovist midagi manustada,” mõtiskles mees, kellel enda sõnul pole probleemi olla ilma aineid tegemata, ent ta pole veel otsustanud, kas ta ka neist päriselt loobub.
Sügisel jäi mees politseile vahele kahtlase sõidustiiliga ning tema verest avastati metamfetamiini tarbimise jälgi. Sillanpää meenutas intervjuus ka seda episoodi ning enda sõnul on tal piinlik. “Tunnen häbi, et olin nii mõtlematu. Ma ei mõelnud, et narkootikumide puhul on nulltolerants. Nüüd ei teeks ma kunagi midagi sellist,” rääkis mees.
Suvise ja nüüdse lennujaama intsidentide tõttu on tühistatud ka mehe esinemisi, ent Sillanpää rääkis teles, kuidas ta keskendub laval olles sellele täielikult ja on esinemiste ajal alati kaine. „Kui ma teen tööd, siis sajaprotsendiliselt, kurat võtaks,” ütles Sillanpää ja puhkes nutma. „Ma tahan, et mind usaldataks.”