Opi sündis tüdrukuna, ent kasvades tundis ta end oma kehas järjest halvemini kuniks kirjeldas naiseksolemist lausa vastiku ja häbiväärsena. Ta kannab sooneutraalseid riideid, et inimesed ei identifitseeriks teda ei naise ega mehena ning ta seob iga päev oma D-korvi suuruses rinnad kehaligi, et inimesed neid ei märkaks.

Opi on veendunud, et drastiline operatsioon muudab ta elukvaliteeti oluliselt. Ta plaanib lasta eemaldada kogu rinnakoe, et ta rinnak oleks täiesti lame. Inglismaal algavad taolise protseduuri hinnad alates 5000 naelsterlingist. Kuigi protseduuri käigus eemaldatakse rindadest rasvkude, jätaks Opi piimanäärmed alles, et vajadusel oma tulevasi lapsi imetada.

“Juba lapsena õpetatakse meile kõigile, et on olemas poisid ja tüdrukud. Kaks kasti, kuhu kogu inimkond peaks ära mahtuma,” sõnas Opi Daily Mailile. “Selmet olla must või valge, meessoost või naissoost, võiksime näha kõiki neid varjundeid, mis kahe äärmuse vahele jäävad ning seal kuskil keskel olen ka mina,” lisas ta.

Gender dysphoria” on seisund, milles inimene tunneb, et tema bioloogiline sugu ja sooidentiteet ei sobi kokku. Opit kasvatati naiseks, ent kuni eelmise aastani tundis ta end oma kehas pidevalt halvasti, lõpuks leidis ta internetist selgituse oma probleemile. Ta mõistis, et on sootu — ta ei tunne end ei mehe ega naisena. “Minu füüsiline areng algas juba väga varakult ning ma tundsin häbi ja vastikust oma keha tõttu,” rääkis ta ja lisas, et ajal, mil tema klassiõed olid naiseks saamise üle väga elevil, leidis Opi, et see olukord on pigem stressitekitav kui huvitav.

“Ma ei tundnud end tüdrukutekambaga kuidagi seotud olevat. Nad kõik huvitusid huuleläigetest, aga mind jättis kogu see teema täiesti külmaks,” sõnas Opi ja kirjeldas, kuidas ta tundis, et ehk teeb ise midagi valesti, et sõbrannadega ühist keelt ei leia. Opi on kandnud kleiti ühe korra elus oma keskkooli lõpuballil ning sel hetkel tõotas ta endale, et ei sunni end kunagi enam taolist piina läbi elama.

Opi on oma poiss-sõber Phill Abbottiga juba aastakese koos olnud ning mehel on keeruline Opi valikuid mõista. Opi on panseksuaalne, mis tähendab seda, et tal ei ole seksuaalsetel eelistustel piire, talle meeldivad kõik inimesed.