"No mis sa hädaga ära teed, nüüd eliit peabki Eestist ära kolima, sest mõttest minna poliitikasse sündiski plaan ja nüüd on nii, et täna käisin viskasin allkirjad alla. Olen väike jupikene Reformierakonnast ja sügisel saavad minu poolt hääletada kõik Nõmme linnaosas elavad inimesed," sõnas Treimann.

Oma otsust liituda Reformierakonnaga põhjendas blogija järmiselt: "Mulle lihtsalt tundus, et Reformierakond on kuidagi minu vaadetega kõige rohkem klappiv värk. Just nemad tahavad läbi pressida lasteaeda kohatasu kaotamise ja üldse lasteaedasid korda klanida."

Treimann on varasemalt tunnistanud, et ei tea poliitikast suurt midagi. "Isegi seda ei teadnud ma jupp aega tagasi, mis asi on koalitsioon," kirjeldas ta oma postituses ning lisas, et tema eesmärk ei ole "riigikokku ronida".

"Ma lihtsalt elan Nõmmel, ma kavatsen siia elama jääda ja oma lapsi siin üles kasvatada. Seetõttu tundub mulle adekvaatne mõte, et võiks siis siinset elu oma nõu ja jõuga natukene mugavamaks ja mõnusaks muuta. Mõtteid mul nagu on," sõnas ta.