Hulk rahvusvahelisi meelelahutus-ja sporditähti mängisid kolmapäeval pokkerit, et koguda Aafrika toetuseks võimalikult suur rahasumma!

Tõeliseks staaride paraadiks kujunenud 60 000-kroonise osalustasuga heategevuslikul pokkeriturniiril oli ligi 40 osalejat, mis kergitas auhinnafondi 2,5 miljoni kroonini. Teiste seas oli esindatud tenniselegend Boris Becker, USA räppar Nelly, ka Eestit väisanud Good Charlotte’i laulja Joel Madden, poplaulja Christina Milian ja jalgpallur Teddy Sheringham.
Monte Carlos toimunud heategevuslikul pokkeriturniiril Ante Up for Africa koguti üle 2,5 miljoni krooni Darfuri kriisiga võitlemiseks.
Koos algatuse eestvedaja PokerStarsi 1,5 miljoni kroonise toetussummaga annetatakse Darfuri kriisis kannatanute abistamiseks kokku aktsiooni tulemusel 4 miljonit krooni.
 
Teiste seas andsid turniiril osaledes oma panuse Darfuri kriisi lahendamiseks Liverpool FC väravavaht Pepe Reina, F1-piloot Nico Rosberg, sarjas „Seks ja linn“ Smithina esinenud näitleja Jason Lewis, telesarjas „Heroes“ mänginud Ameerika näitleja James Kyson Lee, laulja ja helilooja The Dream ja paljud teised. Toetusaktsioonile panid käe alla ka PokerStarsi meeskonda kuuluvad rahvusvaheliselt tuntud professionaalsed pokkerimängijad Daniel Negreanu, Victor Ramdin, Joe Hachem, Peter Eastgate, Dario Minieri, Vanessa Rousso, Greg Raymer.
 
Darfuris kriisi käigus on tapetud üle 300 000 inimese ja kriis on teinud ligi kolmest miljonist inimesest põgenikud. Ante Up For Africa auhinnarahaga toetatakse hädaabifonde, mis tegelevad Darfuri kriisipiirkonna rahuvalvajatele ja abitöötajate toetamisega. Heategevusturniiri on eelnevalt peetud kahel korral pokkeri maailmameistrivõistluste raames Las Vegases. Tänaseks on Ante Up For Africa pokkeriturniiride raames heategevuseks kogutud ligi 25 miljonit krooni.