Hollywoodi glamuurimaailm on täis staare, kes koguaeg kellegagi kokku ja siis jälle lahku lähevad. Ajakiri People uuris, kuidas nad suhte purunemise haavu tohterdavad.

 
8. Mine ostlema. Kui ajad lähevad raskeks, pole midagi paremat, kui üks lohutusshoping! Näiteks pärast kuuajast lahusolekut oma kallimast Doug Reinhardtist, tähistas Paris Hilton oma vallalist suhtestaatust suure poodlemisega Beverly Hillsis.

7. Sõbrune lemmikloomadega. Kellel on vaja meest, kui sul on inimese parim sõber? Pärast Tony Romost lahkuminekut leidis Jessica Simpson lohutust just oma koerast.

6. Mine tööle. Et mõtted eks-kutist Trace Cyrusest eemale hoida, tegeles Demi Lovato sellega, mida ta kõige paremini oskab – tööga! Disney Channeli staar jagas rõõmsalt autogramme juba siis, kui kõmulehed pakatasid tema suhte purunemise uudistest.

5. Tee trenni. Kollased ajakirjad üle Suure Lombi pajatavad, et Kim Kardashian on jälle vallaline ja rassib trenni teha.

4. Lase lõdvaks! Pärast suhtele Justin Gastoniga kriipsu peale tõmbamist istus Miley Cyrus oma sõbrannaga skuutri peale. Mis võiks küll lõbusam olla?

3. Leia endale silmarõõm. Ei võtnud just kaua aega, kui pärast pika suhte lõpetamist Jared Murilloga leidis Ashley Tisdale endale uue silmarõõmu muusikavideode lavastaja Scott Speeri näol, kellega käest kinni rannal jalutada.

2. Veeda aega sõpradega. Pärast “sõbralikku lahkuminekut” Nick Lachey’st hoidis Vanessa Minnillo sõprade lähedusse, veetes nendega iga vaba hetke.

1. Tüdruksõpradega pidutsemine. Pärast koertega jalutamist ei istu Jessica Simpson kodus ega kurvasta vahuses vannivees vaid trotsib lahkumineku piinu hilisõhtusel söömingul õe seltsis.