Nad võivad ju olla superstaarid, kuid jõulud tähendavad neile enamasti koduseid pühi, mil pole mingit pistmist punase vaiba, tähesära ja kiljuvate fännidega.

Katie Holmes:
«Tom on köögis tohutult hea. Ta teeb võrratut pasta carbonarat ja sidrunipastat. Meile meeldib jõulude ajal süüa teha. Sel aastal teen ma tõenäoliselt küüslaugu-kartuliputru ja ilmselt ka juustukooki. Ja me teeme alati hästi palju glasuuriga suhkruküpsiseid.»

 

Mariah Carey:
«Paneme sõbrannadega jõulubikiinid selga ja hüppame minu Aspeni maamajas basseini. Seejärel rullume lumes ja hüppame tagasi basseini. Ah et mis on jõulubikiinid? Need on punased bikiinid, ja nende juurde kuulub ka päkapikumüts.»
 
Reese Witherspoon:
«Meil on oma jõulusöögid — naeris, pekanipähklitega magus kartul, suhkrus küpsetatud sink. Läheme Ava ja Deaconiga oma farmi ning söödame kanu ja sigu. Mul on kaks siga ja on need vast sead! Nad püherdavad mudas! Mulle meeldib seal tööd tegemas käia. Kui vaid keegi kingiks mulle kanala...»
  Heidi Klum:
«Läheme kuhugi, kus on lund. Suusatame, kelgutame, ehitame lumememmesid. Möllame lastega lumes.»
 
Kelly Osbourne:
«Soovin, et me kõik saaksime jõulude ajal hästi läbi.»
 

Dita Von Teese:
«Soovin jõulukingiks alati üht ja sama: seiklust, ja seda, et mul oleks seikluslik elu.»
 
Marcia Cross:
«Tahame vaikseid, rahulikke pühi. Läheme ilmselt välja ja jalutame metsas. Tuleb selline ilus vabaõhupäev. Lapsed (kaksikud Eden ja Savannah) on kõige tähtsamad, see on nende päev.»
 
John Mayer:
«Olen terve päeva oma perega. Unustan kõik. See on pingutus, selle nimel tuleb tööd teha. Ma võtan end kokku ja püüan jõuluõhtul mitte stuudiosse minna.»

Sarah Jessica Parker:
«Olen tõeline jõuluinimene. Meie jaoks ei ole need pühad seotud usuga, see on lihtsalt traditsioon. Olen pärit kaheksalapselisest perest. Jõulud on aeg, kui me tuleme kokku. Nüüd, kui meil on lapsed ja uued perekonnaliikmed, läheb see iga aastaga aina paremaks. Sel aastal saatsime poja Jamesiga põhjanabale kirja ja nüüd ootame kingitusi.»
 
 
Carmen Electra:
«Kutsun sõbrad jõuluõhtul külla. Kõik sõbrad, kes elavad siin, kuid kelle pered elavad teistes osariikides. Me saame kokku, teeme süüa, mängime mänge. Lauamänge. Meie lemmikud on «Scategories», «Guitar Hero» ja nüüd ka «Rock Band». Meil on lõbus. Ma ootan alati pikisilmi jõule. Mul on head sõbrad.»


Pamela Anderson:
«Armastan valgeid jõule. Kaunistame lastega terve nädala oma kodu. Jõululaupäeval teen kõvasti süüa. Viimasel ajal oleme lastega üle vaadanud nende mänguasjad ja viinud liigsed asjad varjupaikadesse.»


 
Dan Aykroyd:
«Kuni jõululaupäeva hommikuni olen ma täielik Grinch. Siis panen selga kampsuni ja sviitri, viskan plaadimasinasse Frank Sinatra jõululaulud ning lasen jõuluhullustusel end viimasel minutil kaasa haarata.»
 
 
Dakota Fanning:
«Ma ei jõua jõule ära oodata. Meil jagatakse kingitusi jõululaupäeva õhtul ja igal aastal on meil samad kingitused — igaüks saab uue pidžaama, mida kanda esimesel jõulupühal.»
 
 
Elton John:
«Sõidame abikaasa David Furnishiga oma Veneetsia majja. Teeme seal kõik ise. Sul võib terve maailma abivägi käepärast olla, kuid mõnikord on nii mõnus ise nõudepesumasinat täita, lauda katta, kohvi keeta ja võileiba teha. Lihtsalt niisama kodus olla, teate küll.»