Tundub, et Kim Kardashianil on oma mehe Kanye Westiga rohkem ühist kui arvata võiks. Mees tunnistas nimelt ühes hiljuti antud intervjuus üles, et tal on samuti varnast võtta seksilindistus, mille ta ise üles filmis ja milles oma kunagise keskkooli aegse tüdruksõbraga agaralt tegutses. Oleks see netti lekkinud, oleks Kanye võib-olla räppari asemel hoopis pornostaar?

Juba mitmendat abielu pidav Scarlett on üks riukalik daam — talle nimelt ei istu karvavõrdki igav magamistoaseks, vaid talle meeldib hoopis autos asja kallale asuda. “Ma jumaldan autoseksi. Kui keegi paluks mul kirjeldada oma robustseimat lemmik-seksfantaasiat, siis leiaks see raudselt aset mõne võimsa auto tagaismel!”

Aguilera on mitmeid kordi tunnistanud, et talle meeldib oma seksuaalsust proovile panna ja võimalikult palju eksperimenteerida. “Ma tahan katsetada nii palju kui võimalik. See oleks nii vale, kui üritaksin seda poolt endast varjata,” leiab ta. “Mind ajab rohkem kiima naiste vaatamine, kuid ma jumaldan peeniseid niisamuti!”

Jessica Simpsoni kunagine poissõber John Mayer, kes nüüdseks on jõudnud koos olla juba väga paljude kuulsate naistega, tunnistas ühes avameelses usutluses, et oli Simpsonist sõltuvuses. “Ta oli nagu seksuaalne napalm. Ta oli mulle kui narkootikum. Ma ütlesin talle korduvalt: “Kallis, ma tahaks loobuda kõigest muust ja sind ninna tõmmata kui kokaiini. Kui sinu k******** maksaks 10 000 dollarit, siis ma hakkaks järjest kõiki oma asju maha müüma, et sind igavesti k*******!“” Vau… eriti, kui arvesse võtta, et maailmas tearakse teda siiski esmajoones kui Katy Perry ekspeikat.

Kes oleks võinud arvata, et kaunis Eva Longoria armastab kinnisidumismänge ning eriti meeldivad talle siidsallid ja mehed, kes võtavad võimu enda kätte. “Allumises on midagi erakordselt seksikat…,” tunnistab ta.


Raudmees on mitmes avameelses intervjuus rääkinud sellest, kuidas talle meeldib omaette olla. “Kui ma iseendaga tegelen, siis pole piire. Võin ennast katsuda öö läbi, ma olen sarimasturbeerija. Kasutan ennast ära nii palju kui võimalik!”