Tuntud Briti telekokk, 53-aastane Nigella Lawson langes Londoni restoranis oma abikaasa, 70-aastase kunstikogujast reklaamimiljonäri Charles Saatchi vägivallarünnaku alla, kellega naine kümme aastat koos elab ning paari eelmistest abieludest pärit kolme hilisteismelist last kasvatab.

Paljude kuulsuste poolt armastatud mereannirestorani külastajad olid šokeeritud, nähes, kuidas paar oma harjumuspärases välilauas einetades ühtäkki tülitsema hakkas, mille käigus mees mitu korda oma pisarates naise peale karjuma hakkas ning teda koguni neli korda kõrist haaras ja kägistama asus, vahendab Mirror. Alguses ühe, seejärel mõlema käega. Ka haaras mees naist ninast ja lükkas teda näost mõlema käega.

Nüüd on Nigella sõprade, kolleegide ja lähedaste ringis kinnitanud, et kavatseb lõpetada oma 10 aastat kestnud abielu. "Hetkel tilgub Nigella süda verd, kuid ta tahab, sellest abielust välja astuda. Ei tema ega Charles ei proovi enam abielu päästa. Selle liiduga on lõpp," räägib allikas, kes on telekokaga tihedalt suhelnud peale restoranis juhtunud intsidenti.

"Nigella ei oleks arvanud, et tema abielu nii lõppeb. See oli tema jaoks viimane piisk karikasse," räägib Nigella sõber, kes lisab, et telekokk restoranis juhtunust sõpradega lähemalt rääkida ei ole soovinud.