Restorani- ja ööklubiärimees Sten-Erik Jantson (28) on õnnelik nagu üks Amori armunoolest tabamuse saanud mees ikka! Viimased poolteist aastat vaba ja vallalise elu maitsnud ettevõtja kohtus oma uue kallima Daana Suuniga (23) nagu ühes romantilises Hollywoodi filmis – pealegi veel oma viieaastase poja sünnipäeval, 10.veebruaril.

«Mul on tunne, et kogu mu elu ongi klassikaline Hollywoodi film,» muigab Jantson, ja selgitab: «Daana tuli ja koputas mu auto aknale, sest olin talle oma autoga tee peale ette jäänud.»
Ärev situatsioon kujunes tutvuseks. «Olin ta ilust nii metsikult lummatud, aga veelgi rohkem olin lummatud tema osavast keelekasutusest. Tulin autost välja ja me otsustasime, et lähme sööme ühe koogi,» meenutab Sten-Erik.
Suhe sai nurgakivi 21. aprillil – siis märkis paar end Facebookis teineteisega suhtes olevaks! Sten-Erik leiab, et tema kallimas on kõik nii äge, et seda üht ja ainsat asja on temast isegi keeruline esile tõsta. On teada, et Daana on pärit Järvamaalt Koerust ja on tegelenud aktiivselt lauatennisega.
Kiire elutempoga Sten leiab, et suhe tuli tema ellu just õigel ajal: «See ongi hea, kui on võimalik kogu maailma eest kellegi juurde ära põgeneda ja unustada töömured. Mul on suur armastus peal!»