Näitleja ja laulja DIANA KLAS leiab temast endast Kroonika arhiivi kogunenud pilte vaadates, et mida vanemaks ta saab, seda noortepärasemaks muutub tema riietumisstiil.

Kõige vanemal pildil on Diana soliidne kinnisvaramaakler asjaliku portfelli ja kontorikostüümiga. Viimastel tõmbavad pilku värvilised juuksekummid ja pikad patsid.

Hiljuti istus Diana seriaali «Kodu keset linna » võtte vaheajal koridoris ja õppis teksti pähe. Jalas olid tal rohelised «sangadega» kummikud ja põlvpüksid. «Operaator tuli ja vaatas mind imestunult: ma ei teadnudki, et meil täna välivõtted on. Ta arvas, et see on mu esinemiskostüüm seenele mineku stseeni jaoks,» naerab Diana.

Diana lemmikvärvid on roosa, punane ja must, eriliseks nõrkuseks on lillemuster. Seega lemmikuks roosalilleline kleit. Just sellist Diana suviti koduaias kanda tavatsebki.

Moekunstnik Tiina Talumees leiab Diana piltidelt mitmeid häid leide. Õrnade rüüside ja pisikeste lillekeste jaoks peab moekunstnik Dianat siiski liiga tugevaks karakteriks: «Talle sobivad tohutult väga erksad värvid. Must ka. Ta on ise nii ilus inimene, et ta ei peagi ennast väga dekoreerima.»

Diana põhitähelepanu näib olevat koondunud pähe. Juustega on ta teinud vist kõike, mida kaasaegne mood pakub: afropatsid, juuksepikendused, blondeerimine. Praegu on teemaks juuste sirgendamine. Juhuks, kui ta ei viitsi oma kangekaelsete lokkidega midagi ette võtta, on Dianal kapis varuks terve lasu mütse ja salle pähesidumiseks.

Vaata lähemalt 19. jaanuari Kroonikast