Strippar Marco Tasane (39) näikse olevat vilunud skeemimeister! Marco, kes jäeti teadlikult välja Kroonika korraldatava Eesti Meelelahutusauhindade gala külaliste nimekirjast, smugeldas end siiski sisse varinime all ostetud kutsega, mis maksis 500 eurot.

Mõistnud, et ta ei ole oodatud, pöördus Marco auhinnagalat korraldanud Kroonika turundusosakonna poole meilitsi varinime all Knopkaingel. Varinime põhjendas strippar sellega, et tema ja ta kaaslane on inimesed, kes elavad enamiku ajast välismaal ja hoiavad väga madalat profiili... Salapärane Knopkaingel lisas, et kutse ostab kodanik Kristi S., ja palus selle seejärel toimetada ühe Tallinna ülikooli valvelauda. Ostetud kutsega ilmus Vene Teatrisse platsi aga ei keegi muu kui Marco kaaslannaga.
«Ma pean traditsioonidest lugu,» põhjendab Marco. «See oli mul seitsmes kord, kui olin Kroonika peol. Olen Kroonika peol alati kohal käinud ja sel korral otsustasin võtta kaasa ka Fideelia, tegin talle selle kingituse. 500 eurot on muidugi suur summa. Alguses üritasin läbi tutvuste saada kutset. Lõpuks ostsin. Kui ma midagi tahan, pean selle saama.»
Raha teenis Marco striptiisiga Soomes. «Olin enne seal kolm päeva tööl. Eestis saaksin 500 eurot kokku viie korraga, Soomes saab 500 eurot kahe päevaga.»
Mida siis Marco ürituse Great Gatsby ja 20ndate aastate black tie stiili tabamiseks tegi? «Ostsin endale Soomest musta Armani särgi, mis maksis 290 eurot. See on küll läinud aasta kollektsioonist, kuid mis siis. Jalga panin Versace püksid ja Moschino trussikud. Sokid olid aga Trussardi omad.»
Miks siis Marco oodatud ei olnud? Turundusosakonnast öeldakse, et Marco on neil pidudel persona non grata, sest ta ei allu etiketireeglitele. Marco ei vastanud selgi korral oodatud galakuvandile, kui ilmus peole oma tõlgendusega Great Gatsbyst. Viimane ei lenda küll nüüd otseselt enam Marco kapsaaeda, aga ka temaga saabunud Fideelia heitis fotostendi ees pildi tarvis ülaltpoolt vööd kõik, mis heita andis... See meeletu, meeletu maailm!