Selena Gomez, Justin Bieber ja Hailey Baldwin

Bieberi ja Gomezi lahkuminekust ei läinud just palju aega mööda, aga juba juunikuus teatas Justin Bieber, et kihlus Hailey Baldwiniga. Sarnaselt Selenale on ka Haileyl olnud Justiniga kokku-lahku suhe, millel on olnud oma tõusud ja mõõnad. Kusjuures Hailey kihlasõrmuse maksumuseks arvatakse olevat pool miljonit dollarit.

Marilyn Manson, Dita von Teese, Evan Rahcel Wood

Manson ja burleski-staar Dita von Teese hakkasid käima 2001. aastal ja abiellusid 2005. aastal. Vaid aasta hiljem andis von Teese lahutuse sisse. Läks vaid natuke aega mööda ja Mansoni käekõrval oli Evan Rachel Wood, keda vihased fännid hakkasid põlastavalt kutsuma "perelõhkujaks".

Billy Bob Thornton, Laura Dern, Angelina Jolie

1990ndate lõpus elas Thornton oma tüdruksõbra Laura Derniga. Ühel hetkel lasi Thornton aga jalga ja abiellus hoopis Angelina Joliega. "Lahkusin kodust mõneks ajaks, et tegeleda filmiga," ütles Dern ajakirjale Talk. "Samal ajal, kui ära olin, abiellus mu kutt teise naisega ja ma ei kuulnud temast enam midagi," lisas naine.

Aaron Carter, Hilary Duff, Lindsay Lohan

Carter rääkis oma lugu nii: "Alustasime Hilaryga kohtamas käimist minu 13. sünnipäeval. Käisime umbes poolteist aastat ja siis mul hakkas nii igav. Samas tutvusin sel ajal Lindsayga ja ühel hetkel hakkasime käima." Mingi aeg sai mehel vist Lohanist kõrini, sest ta hakkas hiljem uuesti Duffiga käima. Küll on keerulised lood.

Alex Rodriguez, Kate Hudson, Cameron Diaz

Vaid mõned kuud peale seda, kui Hudson ja Rodriguez olid lahku läinud, nähti Cameron Diaz'st lahkumas Rodriguez'i katusekorterist. Kaunil naisel oli käes ka spordikott ja oli näha, et ta oli Rodriguez'i pool veetnud meeleoluka öö.

John Mayer, Taylor Swift, Katy Perry

See, et Swift ja Perry on tõlis, ei tule ilmselt paljudele üllatusena. Ilmselt on fännid aga mõtisklenud hoopis selle üle, et kas naistevaheline tüli on pingeline ka seetõttu, et mõlema ekskutt on John Mayer. Nimelt olid Swift ja Mayer paarike 2009. aastal ning Mayer ja Perry olid koos 2012. aastal.

Kristen Stewart, Robert Pattison, Rupert Sanders

Pattison ja Stewart olid paarike hetkeni, kui Stewartit nähti nautimas hoopis Sandersi seltskonda natuke suuremal määral, kui oleks viisakas. Seepeale andis Sandersi naine Liberty Ross lahutuse sisse ja Pattison kolis Stewarti elamisest välja.

Miranda Kerr, Orlando Bloom, Justin Bieber

Paljudel on kindlasti meeles seik, kui Orlando Bloom andis Justin Bieberile vastu vahtimist. Asi olevat alguse saanud sellest, et Bieber flirtis Miranda Kerriga samal ajal, kui naine oli oma tolleaegse mehe Orlando Bloomiga restoranis 2012. aastal peale Victoria's Secreti moe-showd.

Gwen Stefani, Gavin Rossdale, perekonna lapsehoidja

Stefani ja Rossdale oli koos 20 aastat, millest 13 olid nad lausa abielus. 2015. aasta augustis teatasid aga Rossdale ja Stefani avalikkusele, et nende suhe on läbi. Allikate sõnul purunes suhe eelkõige seetõttu, et Gavin Rossdale'il oli kõrvalsuhe pere heaks sel ajal töötanud lapsehoidjaga.

Brad Pitt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie

Aniston ja Pitt olid abielus, Pitt kohtas Joliet filmi "Härra ja proua Smith" raames ning varsti peale meeleolukat tutvust läks Anistoni ja Pitti suhe vett vedama. Aniston andis lahutuspaberid sisse ning Pitt ja Jolie oli uus kuum paar.