Kõlakas sai alguse sellest, kui selgus, et Stefani loobub USA talendisaate "The Voice" kohtunikuametist – justnimelt sel tööpostil kohtus ta Sheltoniga, kes samuti saates kohtunikuks, vahendab Inquisitr erinevate meediaväljaannete põhjal.

Mõned ajakirjad väidavad, et neil on "siseallikate" kinnitused, et 2015. aasta lõpus teineteist leidnud Sheltoni ja Stefani armulugu on tõesti kokku varisemas. Põhjuseks olla erimeelsused ja ebamugavused, mida staaride elus ikka esineb. Nii ei pidavat Stefanit rahuldama elu Oklahomas, kuhu ta mehe nimel kolis, ja pidev lendamine Los Angelesse, kus on kõik tema tegelikud tegemised. Ka olla nad püüdnud saada ühist last, kuid ebaõnnestusid.

Stefanil on abielust Rossdale'iga kolm poega: 10-aastane Kingston, 8-aastane Zuma ja 3-aastane Apollo. Mõistev eksabikaasa olevat pakkunud Stefanile, et võtab pojad suveks enda hoole alla, et naine saaks oma suhteasjad korda ajada.

Ometi paistavad Shelton ja Stefani piltidel täiesti õnnelikud – mõned kõmulehed kinnitavad, et tegu on lihtsalt näitemänguga. Nii mõnedki väljaanded aga seavad kogu kõmu sügava kahtluse alla ning toovad Stefani loobumise "The Voice'i" saatest hoopis asjaolu, et ta Miley Cyrusega koos töötada ei taha.

Vaata, kuidas paarike saates koos musitseeris: