Hiljutisel Audi Polo võistluse järelpeol nähti prints Charlesi nooremat poega koos lauljatar Ellie Gouldinguga ning pealtnägijate sõnul ei suutnud paarike üksteisest käsi eemal hoida, kirjutab DailyMail. Asi läks väidetavalt lausa nii kaugele, et prints varastas teki varjus ka popstaarilt kuuma suudluse.

Hilisõhtusel peol oli pildistamine keelatud ning seetõttu said prominendid rahus lõõgastuda. “Harry läks pärast polomatši metsikuks — ta jõi ja tantsis,” rääkis üks allikas väljaandele The Sun. “Nad pidutsesid suure seltskonnaga, kuhu kuulus ka Tom Hardy, kuid Harry ja Ellie hoidsid üksteise ligi — nad veetsid palju aega koos teki all istudes. Harry pidi aga varakult magama minema ning Ellie lahkus peolt 5 minutit hiljem."

31-aastane Harry ja 29-aastane Ellie said tuttavaks juba kaks aastat tagasi, kuid lähedaste sõnul on noorte suhted alles nüüd hakanud soojenema. Mõned kuud tagasi läks Ellie lahku ansambli McFly bassimehest Dougie Poynterist ning Harry viimaseks pruudiks oli Cressida Bonas, kellega kaks aastat tagasi kurameeriti.