Ariana Grande ja Mac Miller fännid on marus! Sotsiaalmeedias levib kõlakas, et Pete Davidson mõnitas räpparit tema ekskallima piltidega, kirjutab Hollywood Life. Kuulduste kohaselt sai just see õel tegu ka saatuslikuks Davidsoni suhtele Ariana Grandega.

Kuigi TMZ veergudel pole sellist lugu ilmunud, nimetatakse väljaannet ringlema läinud kuulujutu alustajaks. "TMZ andmete kohaselt saatis Pete Davidson Mac Millerile intiimseid pilte Ariana Grandest, et tõmmata räppari lootustele vesi peale. Ariana sai sellest Maci sugulaste kaudu teada ja lõpetas suhte," seisis ühes Twitteris ringlenud postituses.

7. septembril surnud Mac Millerit leinavad fännid on kuulujutust šokeeritud: "Armastasin Pete Davidsoni, kuid teadmine, et ta saatis meelega Mac Millerile endast ja Ariana Grandest intiimseid pilte, hävitas igasuguse asutuse, mis mul tema vastu oli. See on uskumatult õel," lausus üks fänn. "Lugesin just, et ta saatis endast ja Arianast intiimseid pilte Macile, et tema lootusi tappa. Olen šokeeritud, et keegi võiks nii räpast mängu mängida," lisas teine.

Nädala alguses jõudis meediasse uudis Pete Davidsoni ja Ariana Grande lahkuminekust. Paparatsod on pildile püüdnud eriti morni näoga Pete Davidsoni, kes tühistas ka kolmapäeval toimuma pidanud komöödiasõu.