Koroner seda küll oma raportisse kirja ei pannud, kuid lahkamisel ilmnes, et Chester Bennington jõi üheksa kuud tagasi end purju, sidus oma käed ja jalad kinni ning viskus ujumisbasseini.

Väljaande TMZ andmete kohaselt ütles muusiku lesk Talinda koronerile, et intsident leidis aset 2016. aasta novembris, kuid Bennington olevat viimasel minutil ümber mõelnud, end lahti sidunud ja kaldale ujunud.

Naise advokaat Ed McPherson palus koroneril seda infot oma raportis mitte mainida. Koroner esialgu keeldus, kuid McPherson vaidles vastu, et perekonnaseadus peaks seda informatsiooni kaitsma. Koroneri jurist oli sellega päri ning antud lõik eemaldati.

Politsei leidis Chester Benningtoni surnukeha 20. juuli hommikul Los Angeleses kella üheksa paiku kohaliku aja järgi. End üles poonud muusik oli varasemalt võitlust pidanud nii alkoholismi kui ka narkosõltuvusega. Lisaks vaevas Benningtoni ka depressioon.

Chester Bennington rääkis juba 2009. aastal, et tema elu kaotas pärast esimese abielu purunemist mõtte — mees tahtis käe enda elu külge panna. Kaasast lahkuminekust lõi suurema haava Benningtoni südamesse hoopis pankrotistumine. “Tundsin, et mult võeti mu elutöö. Jõin end oimetuks,” meenutas ta ja lisas, et soovis sel ajahetkel ka enda elu kallale minna. “Tahtsin end tappa. Poleks mingi ime, kui ma ei istuks praegu siin.”