Moedisainerite konkurss SuperNoova kuulutab eelvooru avatuks. Eelvooru laekuvaid kavandeid oodatakse kuni 16. aprillini 2009.

 Tänavu  11. korda teoks saav moedisainerite konkurss SuperNoova jätkab traditsiooni, andes  professionaalsete moedisainerite kõrval ka keskkooli õpilastele võimaluse osaleda  moeaasta tippsündmusel, kasvatades seeläbi väärilist järelkasvu Eesti moemaastikule.
Eelvoorust osavõtmiseks tuleb esitada kavandid kahest kostüümist, mis kuuluvad kollektsiooni ning millega osaletakse SuperNoova konkursil. Kavanditele on soovitav lisada lühike eesti- ja ingliskeelne arvutikirjas tutvustus. Esitatud tööd kodeeritakse ning eelvooru žürii hindab anonüümseid kavandeid. Seeläbi saavad võrdsed võimalused nii juba tuntust kogunud kui ka veel algajad, kuid väga säravate ideedega disainerid.  Mõlemas kategoorias selgitatakse välja kümme finalisti, kes hakkavad võistlema juunis toimuval lõppvõistlusel.
SuperNoova peakorraldaja Helen Mahmastol soovitab osalejatel esitada oma idee võimalikult terviklikuna. „Möödunud aastane žürii tõstis eelvoorus esile tervikliku fotolavastusega töid, mis toetasid kollektsiooni sõnumi jõudmist vaatajani," lisas Mahmastol. Kutsume tänavu osa võtma kõiki, kes on eelnevatel aastatel jõudnud finaali, osalenud eelvoorus või vaid kaalunud osalemist. Külluslikumaks on muutunud ka SuperNoova auhinnafond. Professionaalse kategooria võitja saab 100 000 krooni ja noorema kategooria võitja 25 000 krooni. Lisaks peaauhindadele antakse välja ka mitmeid eriauhindu, mille nimel praegu aktiivselt tööd tehakse. Eelmisel aastal Ferré eriauhinna võitnud Kristel Kuslapuu naases hiljuti auhinnareisilt Milanost, mis jättis noorele disainerile kustumatu mulje. 
Alates käesoleva aasta kevadest kuulub SuperNoova Baltic Fashion Federation'i liikmete hulka. Seoses sellega valib Baltic Fashion Awards'i zürii igal aastal välja ühe SuperNoova finalisti, kellel avaneb võimalus oma kollektsiooniga osaleda ka Saksamaal toimuval Baltic Fashion Awards võistlusel.