Juba pühapäeval selguvad „Eesti otsib superstaari“ viimased neli finalisti. Võistlustules on kümme noort lauljat, kes esimesest kahest stuudiovoorust välja langesid, kuid kellele anti kohtunike poolt veel üks võimalus end rahvale näidata ja edu korral finaali pääseda.

18-aastane Kevin Johannson tunnistab, et oli väga löödud, kui tal ei õnnestunud noormeeste stuudiovoorust otse finaali saada. „Telemajast lahkudes tuli ikka nutt kurku,“ ütles Kevin. „Tundsin aga meeletut kergendust, kui kohtunikud mulle uue võimaluse andsid.“ Kevin usub, et talle sai möödunud pühapäeval saatuslikuks ka valitud laul, mis jäi rahvale suhteliselt tundmatuks. Küll õnnestus tal aga tähelepanu äratada loo originaalesitajas -bändi One Night Only klahvimängija Jack Sails postitas oma Twitteri leheküljele youtube’i lingi Kevini esinemisega ja soovitas vaadata selle kuti esitust saates „Estonian Idol“.

Sel pühapäeval võistlevad oma viimase võimaluse eest pääseda finaali:

1. Lauri Antsov - Lenna Kuurmaa “Rapunzel”

2. Raahel Pilpak – Mikronid ”Sind otsides”

3. Kevin Johannson - Tõnis Mägi “Jäljed”

4. Marit Kesa - Elton John “Don't Let The Sun Go Down On Me”

5. Marilyn Ollep - Ruja "Vaiki kui võid"

6. Mikk Tivas - Henry Laks ”Tule kui leebe tuul”

7. Liis Reisner - Freddie Mercury “In My Defence”

8. Katrin-Merili Poom – Tõnis Mägi ”Kaunilt kaua”

9. Liis Lemsalu – Etta James “At Last”

10. Artjom Savitski - Ruja ”Nii vaikseks kõik on jäänud”

Esimesest stuudiovoorust pääsesid finaali Teele Viira, Rosanna Lints ja Triin Niitoja. Teisest, noormeeste stuudiovoorust, hääletas rahvas edasi Jaan Lehepuu, Imre Saarna ja Leemet Onno. Neli viimast finalisti selgub pühapäeval lohutusvoorus, püüdes oma esitusega veenda nii kohtunikke kui televaatajaid.

 

„Eesti otsib superstaari“ on TV3 eetris pühapäeval kell 20.30.