Lebedevi viies lapsuke sündis kõigest nädalapäevad tagasi. "Mina isiklikult ja ka kogu "Kodutunne" tunneme mahajäänutele südamest kaasa ema surma puhul," kirjutas Kristi Nilov sotsiaalmeedias.

"Kodutunde" meeskond avaldab oma sotsiaalmeedias samuti perekonnale kaastunnet. ""Lapsed on mu elu alus ja ma tahaks neile väga pakkuda seda elu, mida nad väärivad..." – nii kirjutas "Kodutundele" 2015. aasta teisel jõulupühal nelja mudilase ema Liana Lebedev Rakkest.

Meile läks väga hinge see siiras emaks olemise soov ja rõõm, mida me selles noores naises nägime. Tema lapsed olid nii hoitud ja rõõmsad ja viisakad. Liana riiulis olid aukohal perekooli töövihikud, mille teemaks lastekasvatus ja heaks emaks olemine.

Südame tegi soojaks, et meil õnnestus omalt poolt kaasa aidata noore ema unistusele - et ta lastel oleks soe ja ilus kodu. Alles kooliteed alustav Rain lubas selles saates, et kui suureks saab, tuleb ta kindlasti "Kodutundesse" ehitajaks," kirjutas saatemeeskond.

"Kuna ma olen ise kasvanud suures peres, kus on kaheksa last ja elasime pead-jalad koos, siis ma juba algusest peale teadsin, et minu peres tuleb ka 4-5 last," rääkis Liana 2016. aastal "Kodutunde" saates.

Liana elu algus oli raske ja keeruline ning ta tunnistas saates, et kahetses noorena kooli pooleli jätmist. "Tahtsin oma elu peale liiga vara minna. Ma jäin koolis kaks korda istuma, mind kiusati hästi palju ja ma ei tahtnud seal käia. Üheksandas klassis tekkisid mul peikad ja meie kodus oli vähe ruumi, polnud sõpru kuhugi kutsuda. Peika juurde pidin ma külla minema ja see oli väljapääs igapäevarutiinist. Ja jäingi sinna. Vanemad ütlesid, et teen väga suure vea," kirjeldas Liana toona oma iseseisva elu algust.

"Kodutunde" meeskond ehitas 2016. aastal suurpere korterisse korraliku vannitoa ning kauni lastetoa.

Publiku toimetus avaldab Liana lastele ja perele südamest kaastunnet.

Jaga
Kommentaarid