Anu Saagim

Kanal 2 kaamera ette jäi Anu Saagimi võitlus loodusjõududega aastal 2008, kui Õllesummeril toimunud tordivõistluse ajal otsustas tuuleiil ta seelikusaba alla piiluda ning kogu Eesti televaatajaskonnale paljastada selle, mida daam ikka ja jälle ka sõnadega edasi anda püüab - Eesti naine suvel aluspükse ei kanna!

Anu Saagimi paljastuse jäädvustus video 12. sekundist:

Heti Tulve

Mõned aastad varem otsustas saatuse (ja ilmselt liigse kiirustamise) tahtel oma keha varjatumaid pooli demonstreerida La Senza pesu-showl Heti Tulve, kelle jalgevahe Kroonika terav kaamerasilm tabas.

Aasta enne seda oli neidis aga oma siivsust kinnitanud, öeldes kommentaariks ajakirja Di kaanel olemise kohta Õhtulehele: "Mina olen habras noor neiu ja minu jaoks on maitsekas pilt, kus teatud kehaosad on kinni kaetud." Lisaks tunnistas ta seal ka, et pole topless poseerimiseks valmis.

Õnneks ei murdnud ta oma sõna, sest see polnudki topless, vaid pigem downless.

Marvi Vallaste

2010. aastal Tallinn-Stockholmi laeval ABBA laulu esitamise ajal riideid vahetanud Marvil oli aga selline hoog sees, et ta ei märganudki 300-pealise publiku ees, kui tema mõlemad rinnad paljastusid. Õnneks suhtus neiu ise sellesse täiskasvanulikult, öeldes: "Kui selline asi juhtub, pole see veel maailma lõpp!"

Kairi Rondo

Punklaulupidu kajastanud "Reporteri" ajakirjanik Kairi Rondo sattus eelmisel suvel aga pea et vägivaldse alastuse osaliseks, kui intervjuu ajal hullunud pungifänn tema särgi alla rebis ning rinnad paljastas. Oskuslikult keeras naine aga selja, särk libises tagasi omale kohale ning vahejuhtumist pea häirimatult lõpetas ta oma reportaaži.

Teele Viira

"Eesti laul" 2011 otse-eetris võidujoovastunult Getteri "Rockefeller Streetile" tausta lauldes juhtus Teele seelikusaba aga kõrvamonitoride saatja taha kinni jääma nii, et hoolikas vaatajapilt võis tabada sukkpükstes tagumiku. Teele ise ei teadnud seda aga enne, kui show lõppedes saatjat eemaldama hakkas.

Tanel Padar

Otseloomulikult ei puudu ühestki korralikust staaritopist ka meie esirokkar. Nii õnnestus Tanelil kogemata (tahaks vähemalt loota) kõiki oma kehaosi demonstreerida "Reporteri" aastalõpusaate salvestusel, kui ta napsujoovastunult tünnisaunast püsti kargas. Kahjuks või õnneks liiga palju siiski näha ei olnud, sest kaaskümblejal õnnestus "tähtsaimat" varjata.