Mõni hetk peale vihast sätsu, pani Fadi asjale hagu alla. Ta kirjutas sotsiaalmeedias: "Kuidas saan olla pettunud kelleski, kes endale ise otsa peale tegi." Ta lisas: "Kui keegi saab endale nii teha, saab ta teistele veel hullemini teha." Vihase poiss-sõbra sõnul sooritas George Michael enesetapu ja selleks läks tal viis katset.

Samas teatas Fadi hiljem, et tema kontodesse on sisse häkitud. Paljud fännid aga arvavad, et postituste taga on ikkagi Fadi.

Eelmisel nädalal teatas George Michael'i 55-aastane sugulane Andros Georgiou, et Fadile ei jätnud George oma testamendis midagi. Megastaar jättis oma peamise varanduse hoopis heategevusasutustele. Testamendist jäid välja ka George'i õed, töötajad ja endine kutt Kenny Goss.

Andros Georgiou sõnul vaidlustas Fadi testamendi. Ta pole nõus sellega, et ta välja jäeti. Fadi lubab minna kohtusse. Küll aga pakutakse talle lahendina pool miljonit naela. Tõenäoliselt võib tüli kujuneda aga niivõrd ebameeldivaks, et Fadist lahti saamiseks on talle vaja maksta lausa mitu miljonit naela.

Lisaks müüakse maha mõned George Michael'ile kuulunud kinnisvarad. Üks asub näiteks Londonis Regent's Park'is. Räägitakse ka seda, et ekskutt Fadi pole siiani George Michael'ile kuulunud elamisest välja kolinud.

Allikas: thesun.co.uk