Heidy Purga: "Vaatasin eile Vahuri tehtud saadet Urmas Otist. Nagu ilmselt enamus. Ja ma nägin seda, mille pärast ma kunagi raadiosse ja televisiooni läksin. Ma nägin väga head televisiooni, väga head ajakirjandust, millist saab teha ainult inimene, kes oskab oma tööd ja armastab oma tööd ning puudutab läbi selle vaatajaid, tehes neid paremateks inimesteks. Ma pole ammu näinud midagi nii ilusat ja inimlikku. Aitäh!

Sellise kunsti juurde jõuavad ainult suured. Ja kartmatud oma julguses, kuid mitte ülbuses, vaid armastuses"

Urmas Paet: "Vaatasin eile õhtul ära Vahur Kersna ja ta meeskonna ETVsse tehtud loo Urmas Otist. Tänan Vahur Kersnat ja ta inimesi väga selle põhjaliku ja professionaalse ning inimliku ja emotsionaalse loo eest. See saade oli tehtud süvenemise, põhjalikkuse ja südamega. Üks parimaid, mida ETVst viimastel aastatel olen näinud. Selline saade kergitab ka kogu avalik-õigusliku telekanali kvaliteedimärki.
Aitäh, Vahur Kersna.
PS Urmas Oti intervjuusaadetel 1980ndate lõpul oli oluline mõju ka mu enda huvi süvenemiseks ajakirjanduse vastu. Tema töö intervjueerija ja ajakirjanikuna oli ja on mulle väga oluline."

Paavo Nõgene: "Tere, Vahur! On öö ja lõpetasin hetk tagasi Bangkokis Sinu saate vaatamise ERR järelvaatamisest, Urmas Otist. Ma pole pikka aega näinud midagi nii sisulist ja emotsionaalselt haaravat. See kõik pani mõtlema elu haprusest, hoopis teise nurga alt. On mille üle mõelda ja oma elus korrektuure teha."

Steven – Hristo Evestus: "Tere! Panen teele väikse tagasiside nähtud One Man Show kohta. Telesaade tõestas, et ka meie telemaastikul on võimalik toota saateid, mis käivad kaasas järgnevad päevad ja suudavad seejärel jätta hinge olulise jälje. On juba nii kujunenud, et meid kõnetavad pigem skandaalimaigulised reaalsusmängud või siis selgete, inimlike sõnumite edastamise pealt kokku hoidnud üllitised, kuid nende unustamine nõuab vaid uue samasuguse pealetulemist ning selles puuduses juba vaevlema ei pea. Seega – igaühele oma. Sellel korral aga suur tänu saate kui terviku – ülesehituse, külaliste ja sõnumi - erakordselt mõjuval viisil edastamise eest. Mõistlik vaataja pandi mitte ainult „telestaari“ elu jälgima, vaid saatesse pandud nähtamatu jõud viis hoopis mitmeks päevaks inimese ja elu üle mõtisklema ning seeläbi sellega ka tegelema. Traagilised kangelased köidavad vaatajat/lugejat ju alati, kuid televisiooni jaoks toodetud teosena mõtlema ja harukordseks muutunud empaatiavõimet arendama panevat võib kohata üliharva. Sellega on hakkama saadud - kodumaisest televisioonist võis saada elamuse!"

Raul Rebane: "Nagu võid arvata, käib praegu suur arutelu, mida me siis eile õhtul nägime. Mina nägin kauaks jäävat suurvormi, millist teha on ikka kuradi raske. Isegi muusikalist oli Eesti rekord, ei mingit kahtlust.

Ma arvan, et siin on mitu vaatepunkti, ühed, kes tunnevad Urmast, kes tunnevad sind, kes tunnevad ETV-d ja need kes, ei tunne kedagi. Need viimased on kõige tähtsamad ja siin on võitjaid palju

Urmas
Sina
ETV

Isegi mulle oli palju üllatusi ja šokeeriv oli see intervjuu haiglaõega, et kui üksi ta oli… Ka mina arvasin, et see on üks haiglaskäik ja küll ta välja tuleb. Me ju pärast Kanteri võitu veel rääkisime, see oli talle oluline.

Siin oli suur hulk teemasid, mis on arutuse all, ka muide see koht, et kuidas ta Leiusega tegi. Ma natukene kahetsen, et ei öelnud, et Oti metoodika oli saavutada olukord, kus ta ei peaks kohtume enne, et ei peaks tegema kokkuleppeid. Aga see on lihtsalt kiiks.
Kokkuvõttes, sa sünnitasid elevandi, mida annab katsuda igalt poolt ja iga pime ütleb oma arvamuse. See on suure asja tundemärk ja eks see lugu jääb nüüd kauaks lavalaudadele liikuma.

Kuigi, pärast saadet sain aru, et mis see Ott tegelikult oli, on ikka segane. See, mida ta intervjuudes rääkis oli jälle etendus ja show publikule, ta tegelikkuses oli palju pehmem vend.

Kiitus rivi ees ja pildistamine polgu lipu all on kaks suuremat tunnustust telesõdurile. Sa oled mõlemad ära teeninud."

Ka Vahur Kersnale saabunud tekstisõnumid olid liigutava sisuga.

Evelin Ilves: "Vahur! Aituma suuuur selle saate eest, usun, et ka Urmas tänab! Laiemalt, meie väljakutse on õppida omasid hoidma!"

Marina Kaljurand: "Vahur, väga-väga hea film! Vapustav ja samas natuke kurb. Aitäh!!!!"

Raivo Suviste: "Võimas! Ma arvan, et see oli mahukaim persoonisaade, mida olen näinud!"

Olavi Pihlamägi: "Tänud südamliku saate eest!Olen uhke, et sain Urmast meenutada just Sinu saates. Soovin Sulle aastavahetuse ajasillalt kõike head!"

Jaanus Nõgisto: "See oli väga-väga hea saade..."