Miss Estonia'97, saatejuht ja teleprodutsent Kristiina Heinmets-Aigro (37) ning tema kinnisvaraärimehest abikaasa Aivar Aigro (43) perre sündis jõulureede, 23. detsembri hommikul 10.44 tütreke, kes sai nimeks Alexandra Amelie! Õeraasu üle rõõmustasid ka vennaksed Airon Kindlus (9) ja Charlton Leonhard (7). Pisipreili silmad on sinist värvi nagu Aironil, tal on emme naeratus ja issi suu! 

Nii nagu Airon ja Charlton, sündis ka Alexandra Ida-Tallinna Keskhaiglas. Preili oli nii kaalu kui pikkuse poolest vendade mõõtudega võrreldes keskmine, kaalus 3386 grammi ja oli 50 sentimeetrit pikk. Muide, Airon Kindlus ja Charlton Leonhard tegid eelnevalt panuseid õeraasu sünnikaalu ja pikkuse osas – kuigi Alexandra osutus väiksemaks, pakkus tema tegelikule kõige lähemale Airon. 

Kristiina rõõm on piiritu! "Kõik kulges kiiresti ja hästi ning me oleme siiralt tänulikud kogu sünnitusosakonna personalile, kes meid jõululaupäeva õhtuks koju lubasid ja pisibeebile koduvisiidi tegid," seletab Kristiina. "Meie siiras tänu ka ämmaemand Annely Käremale, kes on aidanud kõigil meie lastel ilmale tulla! Preili kosub ilusti ja harjume kogu perega uue elukorraldusega." 

Nime sai tüdruk juba teise jõulupüha õhtul. Kui Leonhard ja Kindlus on Aivari vanaisade nimed, siis Amelie on tuletatud Kristiina vanavanaema nimest. Alexandra nimi kerkis esile puhkusereisil Ateenasse, kus Kristiina veel 32. rasedusnädalal külastas Akropolist. 

Kroonika soovib kuhjaga õnne!