Katlamaja avapeol astuvad üles Berliinis resideeruv inglasest DJ ja produtsent Shifted, Tallinn Jäck City (Andreas Kask, Marek Poel, Johann Kolmtuhat, Robert Niko) ja Mürk (Artur Lääts, Denis Punch, Mihkel Maripuu ja Fok Yee).

Endise katlamaja omanäoline interjöör ja avatud pind loovad ideaalsed tingimused viimaks läbi mitmeid graafika-, valguse- , heli- ja video installatsioone. Plaani on kaasatud mitmed sisekujundajad, kuntsnikud, graafikud, heliinsenerid, valgustehnikud, kelle kõigi lähteülesanne on lihtne - muuta endine katlamaja põnevate sündmuste raames Pärnu linnale avatud kultuurikeskuseks.

Pärnu suve suurim interdistsiplinaarne kunstisündmus leiab aset juuli lõpus, kui toimub IN graafika / Fideofest / Diverse Universe festival, mis mõtestab lahti ja otsib arengusuundi mitmest kultuurivaldkonnast, tuues kokku nii kunstnikke, kirjanikke kui audiovisuaalseid multidistsiplinaare. Peaesinejaks on kunstnikud Nicaraguast (Carlos Barberena), USA-st (Ouija & 2Shea, Cannonball Press) ja Euroopast. Festivalil osaleb ka kogu eesti graafikaparemik noortest klassikuteni, soolo- ja ühisnäitustega (Toomas Kuusing Albert Gulk Anomymos Boh Leo Lapin Taje Tross Peeter Allik Urmas Viik Tõnis Laanemaa Raul Meel Eesti Kunstiakadeemia Tallinna Ülikool (Estonia) jpt).. Katlamajast saab festivali keskus, kunstnike ja publiku kohtumispaik!

Samuti toimuvad Katlamajas tänavakultuurifestivali Kuldrula järelpeod (11.-12.07) ning Eesti Hip-hop Festivali (25.07) eelpidu. Ülejäänud suveõhtuid sisustavad teiste seas sellised nimed nagu Jesus Pablo, MUUI, Danny Howells, Kobana ja Jon Donson. Eriti tasub oodata Katlamaja lõpupidu 29.augustil, kui kohale tuuakse eriline kirss tordil, kelle nimi jääb praegu veel saladuseks. Täielik programm avalikustatakse pärast avamist.

Rohkem infot ürituste kohta: www.facebook.com/katlamaja