Møgeltønderi väikelinna kaheksasaja-aastases kirikus pandi 24. mail paari Taani prints JOACHIM ja kaunis prantslanna Marie Cavallier.


Taani kuninganna Margrethe II nooremale pojale prints Joachimile (38) on see teine abielu. Esimesest liidust on tal kaks poega — 8aastane Nikolai ja 5aastane Felix —, kelle eest hoolitsevad pärast lahutust mõlemad vanemad.
Abielludes Taani printsessiks saanud Marie (32) on omakorda pärit purunenud perest ning tal on neli poolvenda — kaks ema ja kaks isa poolt.
Joachimi ja Marie tähtsal päeval olid kohal ka teiste Põhjamaade kuningaperede liikmed.
Joachim ja Marie valisid abiellumiseks väikelinna kiriku, mis asub nende nüüdsest ühise kodu — Schakenborgi lossi lähistel.
 


Kolm isa ja kaks ema:
Vasakult paremale: Marie kasuisa Christian Grassiot, ema Françoise Grassiot, isa Alain Cavallier, printsess Marie ja prints Joachim, Taani kuninganna Margrethe II ja tema abikaasa prints Henrik — viimane on sünnilt samuti prantslane nagu nende uus miniagi.
 

Tõeline romantik:
Sõrmusehoidja tähtsa rolli usaldas prints Joachim oma poegadele Nikolaile ja Felixile. Altari ees pruuti oodates poetas romantilise loomuga prints lausa mitu pisarat.
 

Vend ja vennanaine:
Noorema venna uue õnne üle oli selgelt hea meel ka Taani kroonprintsil Frederikil (kes tähistas kaks päeva hiljem oma 40. sünnipäeva) ja tema abikaasal, kroonprintsess Maryl (36).
 


Veel üks kaunis paar:
Norra kroonprints Haakon ja kroonprintsess Mette-Marit (mõlemad 34) nägid välja sama kenad ja õnnelikud nagu alati.