Küsimusele, kuidas õnnestus Taavil ja Luisal avalikkuse tähelepanuga juba suhte varases staadiumis toime tulla, vastas Taavi: "Me oleme nii tugevad natuurid, et meid sellised asjad ei murdnud, nagu näha."

Samuti adresseeris Taavi Rõivas fotosid, millel ta oma poissmeestepeol õite piduses meeleolus Weekend Festivalil aega veetis: "Käisin Weekendi festivalil sel aastal esimest korda, naljalt ma sellistele üritustele ei satu. Käime tavaliselt kontsertidel kindlat esinejat vaatamas, festivalimelu ei ole varem ette tulnud. See oli päev, mille veetsin oma sõpradega, ja suurem osa sellest möödus sportlikus meeleolus. Kõik oli väga hästi korraldatud. Ise ma muidugi neid pilte poleks avalikku portaali pannud, aga mingit konspiratsiooni, mida otsiti, seal taga ei ole. Seda võin küll kinnitada."

Küsimusele, kas Luisa võib Taavit usaldada, vastas mees: "Muidugi!"

"Sinnamaani, kuni usaldust murtakse, võib usaldada," sõnas seepeale Luisa. Esimesena tõttab tülide puhul leppima Taavi: "Mina loomulikult, sest mina olen enamasti süüdi. Ja Luisal on alati õigus. (Muheleb.) Aga viimastel aastatel ei meenu küll ühtki arusaamatust. Tähtis on asi kohe selgeks rääkida. Ikka tekib elus teemasid, kus on erinevad arvamused. Meie oleme harjunud need selgeks vaidlema."