Tai uudisteportaali andmetel on tegu 1996. aastal sündinud Gregor Põldverega, kes on lauljatar Laura Põldvere vend. Portaal avaldas ka skaneeringu noormehe ID-kaardist. Eesti Vabariigi Välisministeeriumi esindaja sõnul ollakse noormehe lähedastega ühenduses ja neile pakutakse igakülgset konsulaarabi.

Publikule teadaolevalt on Gregor Põldveret möödunud kevadel süüdistatud psühhotroopse aine ebaseadusliku sisseveo s.o üle Eesti Vabariigi riigipiiri toimetamise selle ebaseadusliku omandamise eesmärgil. Nimelt tellis Gregor Põldvere internetikeskkonna vahendusel Indiast, postiteenust kasutades ebaseaduslikult suures koguses psühhotroopset ainet modafiniili sisaldavaid Modalert 200 mg tablette.

Kõnealuse süüdistuse tulemusena mõisteti noormehele kokkuleppemenetluse käigus karistuseks aastane tingimisi vangistus, ühe aasta ja kuue kuu pikkuse katseajaga.

Gregori surnukeha leidis 21. detsembri lõuna ajal hotelli töötaja, kui läks tuba koristama. Surma uuriva politseiniku sõnul lebas ta põrandal külili, vahendas välismaalaste surmajuhtumeid Tais kajastav portaal.

Esialgsetel andmetel oli Gregor surnud olnud juba mitu päeva. Politsei hinnangul pole põhjust arvata, et ta oleks surnud kuriteo tagajärjel.

Gregor Põldvere läks Rayong's Tapthongi piirkonnas asuvasse hotelli 18. detsembril, möödunud pühapäeval. Ta pidi lahkuma kolmapäeval, mil ta aga hotellitoast surnuna leiti. Ilmselt suri Gregor samal päeval, kui end hotelli sisse kirjutas.

Lauljatar Laura on oma vennast siin-seal intervjuudes ja sotsiaalmeedias ka rääkinud, nagu näha allolevast postitusest.

Sügav kaastunne Põldverede perele.

Jaga
Kommentaarid