Raadiojaama Star FM hommikuprogrammi hääl Allan Roosileht lubas, et kui Pille Minev võidab Kroonika meelelahutusauhindade jagamisel parima naisraadiohääle tiitli, siis nii tema kui kolmas hommikuprogrammi saatejuht Jürgen Pärnsalu tulevad kleitides tööle. Ja Pille võitis!

Meest sõnast, härga sarvist! Lubadus on lubadus ja nii tuligi Allan ja Jürgen täna tööle kleitides nagu lubatud. „Ma pole varasemalt nii suurelt naiseks olemist ette võtnud ja samuti poleks uskunud, et see kõik on nii keeruline,“ sõnas Allan Roosileht tänast kogemust silmas pidades. Lisades, et naine olla on kahtlemata raske ja kui aus olla, siis õige meik sai tehtud talle alles lõunaks, sest kleidi sättimine võttis oma aja ja esimesed katsetused pintsliga ei tulnud kohemaid välja.

Pille Minev, värskelt Eesti parimaks naisraadiohääleks valitud saatejuht oli hommikusest üllatusest meeldivalt üllatunud. „Kõigi nende aastate jooksul, mil oleme Allaniga saadet teinud, poleks ma uskunud, et ta naisena selline pervo välja näeb,“ lausus Pille, kelle sõnul on ta mehena parem versioon iseendast. 

Star FMi hommikuprogramm on eetris igal argipäeval kella 6.00-10.00ni.