Tuntud ärimehel, Hawaii Expressi ühel omanikul Taivo Luigel (41) seisab väidetavalt ees pöördeline suvi. Luige ja tema senise tüdruksõbra Regina Kaali (29) lähikondsed kinnitavad, et mees palus lõpuks Regina kätt ning libistas talle kihlasõrmuse sõrme – pulmad, need aga peetakse juba sel suvel!

Taivo on küsimuse üle kihlumise ja pulmade teemal lõbustatud ning sõnab, et sarnaseid jutte enda kihlumisest on ta varemgi kuulnud. Ehkki paarile lähedalseisvad inimesed kinnitavad seda, ja ka Taivo ammused sõbrad olla teinud juba ammu kihutustööd, et aeg kuldseks rõngaks on küps, Taivo kummutab loo, öeldes: «Siin on siiski küll kellegi fantaasia meist endist ette jõudnud.»

Luik, keda varem on seostatud ka stilist Jana Hallasega, on tegelnud rohkem kui paarkümmend aastat surfamisega. Aastate eest kihutas ta Egiptuses tsiklil kõrberallide MM-sarja kuuluval Vaaraode rallil end viiendaks, mis on kõva tulemus – nädala jagu kestnud võiduajamisse startis 65 ratast ja neist vaid 26 jõudsid finišisse. Luik läbis viie aasta eest edukalt ka maineka Pariisi–Dakari ralli. Regina töötab igapäevaselt müügijuhina ning on nagu Taivogi surfar.