Kevadpäike on kohal, kuid sellest Eesti rahvale ei piisa! Sel Reedel, 27.märtsil saabub Deja Vu'sse tõeline Rio, kus temperatuur köetakse lakke, sest olemise muudab tõeliselt kuumaks Deja Vu Goes to Rio! Juba sel reedel toob Deja Vu tõeliselt lõunamaise atmosfääri, show ja peo sinuni ning seda siinsamas, Tallinnas!

Deja Vu Goes to RIO on lounge Deja Vu kõige populaarsem lõunamaine üritustesari, mis toob alati kohale võimsad esinejad ning rohkelt rahvast. Avasta ennest kuumade Brasiilia rütmide keskelt, mis on sel korral eriti ülevoolavad ja kuumad! Võimsa showga on kohal Kirill Sax saksofonil ja Siim Koppel trummidel! Lisaks kuumadele poistele astuvad laval üles säravad Deja Vu kaunitarid, kes enda temperamentse olekuga panevad sind unustama jahedaid õhtuid, sest nende siredad sääred ning kütkestavad kostüümid tõstavad peol temperatuuri lakke ning toovad suve üleöö Eestisse!

Tahad pidu nautida tõelise vipina?

Saada enda meeleolukas mälestus või unistus seoses Brasiiliaga aadressile mareli@dejavu.ee ning just sina võid olla õnnelik, kes võidab selleks õhtuks laua koos 100 eurose baarikrediidiga!

Võitja selgub reedel, 13.02 kell 18.00 ning võitjaga võetakse ühendust!

Rohkem infot reedese peo kohta leiad SIIT

Deja Vu Goes to Rio pidu on nii kuum, et siia kutsuvad inimesi ka Brasiilia kaunitarid otse rannast! Vaata suvist videotervitust SIIT

Vaata, mida on oodata Deja Vu Goes To Rio peost SIIT