"Me veetsime ligi aasta aega koos selle filmimeeskonnaga, sest võtted toimusid eri aastaaegadel," ütles Tambet Tuisk ja tõi välja, et kuidagi on tal õnnestunud palju lastega seotud filmide juures kaasa lüüa, vahendab Menu.

"Selle üle on mul väga hea meel, sest laste puhul on teatav vahetus, kust peegeldub kohe vastu ja sunnib ka sind ise reageerima."

Tambet Tuisk tõdes, et need näitlejad on väga õnnelikud, kellel on olnud igal aastal üks film, kus on rohkem kui kümme võttepäeva. "Mul on see mõned aastad õnnestunud ja on ka selliseid töid olnud, mis on mulle ette seadnud nii suuri ülesandeid, samamoodi nagu "Seltsimees laps", ma teadsin enne võtteid, et pean imiteerima akordionimängu, laulma ja nagu plakati peal on, mootorrattaga sõitma."

"Mul ei olnud mitte mingit motopisikut sees kuni selle hetkeni, kui tegime proovifotod, et taotleda raha," nentis ta ja kinnitas, et neid pilte tehes sai ta aru, et kui film saab rahastuse, siis tuleb tal sõita mootorrattaga ilma kiivrita, samal ajal kui võõras laps istub paagi peal. "Selleks ajaks kui võtted algasid, olid mul olemas A-kategooria mootorrattaload ning isegi teatav kogemus."