See oli 2015. aasta lõpp, kui hakkasid liikuma jutud, et keskerakondlasest riigikogulane Siret Kotka on lähedastes suhetes rahvasaadikust maaettevõtja, Konju kitsefarmi omaniku Martin Repinskiga.

Nii Kotka kui ka Ida-Virumaalt pärit Repinski töötavad Riigikogu maaelukomisjonis ning rahvasaadikute omavaheline sümpaatia oli 2015. aasta detsembriks arenenud juba nii sügavaks, et üritustelt lahkuti koos, linna peal jalutati käsikäes ning Repinski autot nähti tihti seismas Kotka Kadrioru maja ees.
Siret Kotka ja Martin Repinski

2016. aasta alguses sattus Martin Repinski meedia huviorbiiti, kuna kaitses Siret Kotka au ja lõi erakonnakaaslast Dmitri Dmitrijevit. Repinski ütles toona rusDelfile, et rätikuväel Dmitrijev hakkas ligi tikkuma nende ühisele kolleegile, riigikogu liikmele Siret Kotkale. Kotka läks oma tuppa ning Dmitrijev hakkas sinna sisse murdma.

Siret Kotka tänas seepeale Martin Repinskit avalikult Facebookis: "Ütlen vaid, et olen siiralt tänulik Martin Repinskile minu kaitseks välja astumise eest. Martin on varemalt juba kirjeldanud tol õhtul aset leidnud sündmust."

Dmitrijevit maha rahustama läinud Repinski lõi Dmitrijevit ühe korra, kuid mingit suuremat kaklust meeste vahel ei olnud.

2016. aasta presidendi vastuvõtule 24. veebruaril saabus Siret Kotka Martin Repinski käevangus.

Sama aasta juunis postitas Martin Repisnki oma Facbeooki lehele pildi endast koos Siret Kotkaga, kirjutades selgituseks juurde, et käidi matkal ja leiti sõnajalaõis.

Hundisilma jaanituli 2016

Kuu hiljem, Keskerakonna suvepäevadel, hiilisid Siret Kotka ja Martin Repinski romantilisele merekaldale kudrutama, kus Siret rõõmsameelselt oma kallima selga mudis ja pingeid maandas.

Selle aasta alguses tunnistas Martin Repinski, et tahab Siret Kotkaga kiriklikku laulatust. "Mina abiellun esimest korda elus ja ma tegelikult tundsin suhteliselt ammu, et see on õige inimene,“ rääkis Martin Õhtulehele.

Ühes on aga mees veendunud, et pulmad peetakse kirikliku laulatusega. Martin on juba ristitud ja leeris käinud, kuid Siret peab selle tee veel enne suve läbi tegema.

Märtsis oli asi selge: pulmapidu peetakse noorpaari sugulaste ja lähemate tuttavate silme all Mäetaguse mõisas, millele eelneb laulatus Narva õigeusu kirikus.
Riigikogu liige Martin Repinski ja riigikogu liige Siret Kotka