Kroonika selgitab ka tänavu välja Eesti rahva seas populaarseimad tele- ja raadiosaatejuhid, saated, teleseriaalid ja seriaalinäitlejad – kokku 11 meelelahutusvaldkonna kategoorias.

Täna on veel viimane võimalus anda hääl enda lemmikutele siin: meelelahutusauhinnad.kroonika.ee

Aasta naisraadiohääl

Brigitte Susanne Hunt

Maris Järva

Pille Minev

Aasta meesraadiohääl

Alari Kivisaar

Allan Roosileht  

Rauno Märks

Aasta naissaatejuht

Anu Välba

Katrin Lust

Tuuli Roosma

Aasta meessaatejuht

Kristjan Jõekalda

Märt Avandi

Roald Johannson

Aasta teleseriaali näitlejatar

Elisabet Reinsalu

Merle Palmiste

Piret Kalda

Aasta teleseriaali näitleja

Argo Aadli

Mait Malmsten

Raivo E. Tamm

Aasta teleseriaal

„ENSV“

„Litsid“

„Pilvede all“

Aasta meelelahutussaade

„Eesti otsib superstaari“

„Roaldi nädal“

„Su nägu kõlab tuttavalt“

Parim Eesti film

„Klassikokkutulek 2“

„Pilvede all: Neljas õde“

„Seltsimees laps“

Aasta sportlik meelelahutaja

Hannes Hermaküla

Ott Kiivikas

Saskia Alusalu

Aasta meelelahutaja

Kristjan Jõekalda

Märt Avandi

Ott Sepp

Eesti enim loetud nädalakiri Kroonika korraldab Eesti meelelahutusauhindade väljaandmist alates 2013. aastast. Parimate telesaadete ja -sarjade, samuti raadiosaatejuhtide valimise traditsiooni algatas 2001. aastal teleajakiri Nädal. 2012. aasta sügisel Kroonika ja Nädal liitusid, sündis Eesti suurima trükiarvu ja lugejaskonnaga meelelahutusajakiri Kroonika, kes kutsus ellu ka Eesti meelelahutusauhindade väljaandmise rahva antud häälte põhjal.

Rahva hulgas tohutu populaarsuse saavutanud Eesti meelelahutusauhindade hääletusel anti möödunud aastal kokku 331 782 häält. Aasta meelelahutaja tiitli võitis 2013. aastal Evelin Võigemast, 2014. aastal Tanel Padar, 2015. aastal Kristjan Jõekalda, 2016. aastal Tõnis Niinemets ning möödunud aastal viisid kaksikvõidu koju Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Kuuendat korda toimuva suurejoonelise Eesti meelelahutusauhindade galaõhtu toimub 31. mail Salme kultuurikeskuses, õhtujuhid on Kroonika peatoimetaja Krista Lensin ja Üllar Saaremäe.

Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider AS Ajakirjade Kirjastus annab välja üle 30 väljaande, mille lugejate koguarv on üle 600 000. Ligi 17 aastat tegutsenud kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad teiste seas Eesti meelelahutusmeedia lipulaev Kroonika, vanim ja väärikaim kodumaine naisteajakiri Eesti Naine, lugejate seas palavalt armastatud Naisteleht, Anne & Stiil, Pere ja Kodu ning Nipiraamat. Lisaks annab kirjastus välja ka oma valdkonna hinnatuimaid ajakirju, nagu Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Oma Maitse, Kalale!, Käsitöö ja Jana. Paljude ajakirjade põhinumbri kõrval ilmub lisana eriväljaandeid. Kirjastatakse ka kliendiajakirju. Ajakirjade Kirjastuse alla kuuluvad samuti üha suureneva lugejaskonnaga portaalid annestiil.ee, stiil.ee, eestinaine.ee, toidutare.ee, kroonika.ee, naisteleht.ee, kalale.ee, perejakodu.ee ja nipiraamat.ee ning portaal ajakirjad24.ee. Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdsetes osades Ekspress Grupp ja Suits Meedia

Jaga
Kommentaarid