Anonüümseks jääda soovinud allikate sõnul kinnitas Tanel (22), et suurem pidu on plaanis püsti panna jaanipäeva paiku, kirjutab SL Õhtuleht.

Tanel Padar kolis Katarinaga kokku läinud suvel pärast lahkuminekut tuntud lauljast ja saatejuhist Eda-Ines Ettist.

Katarina Kalda taust on hämar — Kroonika väitel on paljulapselisest perest neiu maha salanud oma politseinikutapjast venna Romeo Kalda. Samuti on väidetud, et Katarina on Ameerikas modellitööga leiba teeninud, kuid ükski Eesti agentuur sellenimelist neidu ei tea, samuti polevat nähtud ühtki temast tehtud modellifotot. Sama hämarad on Katarina eelmised suhted — väidetavalt on ta olnud abielus USA miljonäriga ning tihedalt suhelnud Jürgen Kaljuvee noorema venna Oliveriga.

Märtsis kurtsid Katarina sugulased, et Padar on Katarinale kuuluvas Kadrioru luksuskorteris elades pruudi rahast lagedaks teinud ja armastusest polevat suhtes lõhnagi. Katarina ristiema väitis Kroonikale, et Padar nõudvat raha lausa kümnete tuhandete kaupa ja kui ei saa, ei põlgavat kasutada ka vägivalda.

Väidetavalt on Padar Katarina korterisse kolinud ka oma ema Dagmari ning Tallinnas käies peatub seal tema Soomes elav õde Gerli.

SL Õhtulehel ei õnnestunud ei Tanelilt ega Katarinalt kommentaari saada, vastse abielumehe õde Gerli Padar ei soovinud venna abiellumist kommenteerida.