Tanel Padar (32) oskab üllatada! Tuntud rokkar on kirglik kalamees ja seetõttu kaasati ta tänasest ilmuma hakkava ajakirja Kalale! toimetuse kolleegiumisse. «Kalastamine meeldib mulle väga! Me sõidame praegu linna tagasi Kristeli (Taneli elukaaslane Kristel Mardisoo – toim.) vanemate juurest Abjast, kus sai kolmel päeval hommikul ja õhtul Kariste järves kalal käidud,» räägib Tanel. «Saak oli meil uhke – kaheksa linaskit ja hunnik latikaid. Seal toimus korralik kalaorgia!»

Tanelil on plaanis uue ajakirja tegemisse panustada kõik oma kalavetel kogutud teadmised: «See võib tulla ootamatuna, kuid ma tean kalastamisest nii mõndagi. Olen kirglik kalamees ja ma loodan, et minu nõuannetest on abi ka teisele.»
Tanel muigab, et nad Kristeliga on nagu kütt ja korilane – sel ajal, kui tema saaki nõutas, tõi neiu metsast ära korvitäie kukeseeni.
Kuus korda aastas ilmuma hakkava ajakirja Kalale! eesmärk on populariseerida kalastamist kui kvaliteetset vaba aja ja puhkuse veetmise viisi ning elustiiliosa. Esimeses numbris astuvad kaasautoritena üles näiteks parasitoloog Aleksei Turovski, Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi limnoloogiakeskuse teadur Teet Krause, ihtüoloog, Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi limnoloogiakeskuse vanemteadur Arvo Tuvikene ning loodusfotograafid Marko Poolamets ja Elvin Heinla.