Registrikandest ilmneb, et Kristel Mardisoo isikukoodiga Kristel Metsamaa ning Andreas Metsamaa esitasid 26. jaanuaril 2015. aastal abielupaarina sisse avalduse. Dokumendiga avaldasid nad soovi määrata omavaheliseks varasuhteks varalahususe. Registri andmetel kanti avaldus sisse 27. jaanuaril 2016.

Ehkki Kristel on vahepeal oma perekonnanime vahetanud Metsamaast Mardisooks, kehtib Kristeli ja Andrease vaheline abielu Publikule teadaolevalt siiani. Millal abielu sõlmiti, pole teada.

Nii Kristel Mardisoo kui ka Andreas Metsamaa jäid päringutele tabamatuks.

Tanel Padarile tuli elukaaslase abielu-uudis üllatusena. "Sain selle uudise teada teisipäeva õhtul telefoni teel ja ei oska leida sõnu hetkel kommentaariks," sõnas Tanel Padar napisõnaliselt Publikule.

Tanel Padari ja Viljandist pärit Kristel Mardisoo suhe algas avalikkusele teadaolevalt 2012. aasta alguses ning paar on koos figureerinud paljudel seltskonnaüritustel ning väisanud korduvalt ka vabariigi aastapäeva vastuvõtte.

Andreas Metsamaa on kadunud Mait Metsamaa poeg esimesest abielust.

Vaata, mida rääkisid Padar ja Mardisoo intervjuus Delfile Eesti Vabariigi 95. aastapäeva pidulikul vastuvõtul, aastal 2013.

Jaga
Kommentaarid